Libnet.ro
UNICEF

22:17

Dragnea, despre disputele dintre Teodorovici si Misa privind casa pierduta de Iohannis n instanta: Cnd doi se cearta unul ramne cu banii

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre disputele dintre Teodorovici si Misa privind casa pierduta de Iohannis n instanta: Cnd doi se cearta unul ramne cu banii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a sfatuit miercuri pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si pe seful Fiscului, Ionut Misa, sa nu se mai certe asupra procedurilor prin care trebuie recuperati banii pe care presedintele Klaus Iohannis i-ar datora statului in contul chiriei incasate pentru casa din Sibiu pe care a pierdut-o in instanta. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre disputa Teodorovici-Misa privind casa pierduta de Iohannis: Astept un raspuns clar

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca asteapta un raspuns clar in ceea ce priveste imobilul din Sibiu pierdut in instanta in 2015 de catre familia presedintelui Klaus Iohannis si care nu a fost trecut pana acum in proprietatea statului, pentru ca sunt bani care ar fi trebuit sa ajunga deja in bugetul statului.

Dragnea, despre protocolul dintre SRI si Ministerul Dezvoltarii: Am semnat revizuirea acestuia / Este secret de serviciu, am fost sfatuit sa nu amintesc nici macar despre titlul acestui protocol

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca protocolul incheiat intre SRI si Ministerul Dezvoltarii, in timpul mandatului sau de ministru, se refera la securitatea cibernetica si el a semnat doar revizuirea lui, mentionand ca astfel de protocoale au existat cu toate ministerele, scrie Agerpres.

Eugen Teodorovici, clarificari privind amnistia fiscala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit despre proiectul amnistiei fiscale si a subliniat ca o asfel de masura ar fi axata pentru companiile de stat. Despre posibilitatea extinderii unei astfel de.

Dragnea, despre intalnirea Iohannis-Dancila: Se pare ca a avut loc la solicitarea Bruxelles-ului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca intalnirea de la Palatul Cotroceni dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis ar fi avut loc la solicitarea Bruxelles-ului, iar tema discutiilor a fost preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa; nu ma intereseaza incitarile lui Klaus Iohannis la proteste, care sunt dincolo de Constitutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca nca un miting; poate mai facem si noi

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti ca nu a discutat cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru a permite organizarea, pe 10 august, in Piata Victoriei, a protestului romanilor din diaspora, subliniind ca PSD a facut un miting acolo si poate mai face, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca inca un miting. Poate mai facem si noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, referindu-se la mitingul romanilor din diaspora, programat pe 10 august in Piata Victoriei, ca si PSD-ul mai poate organiza un miting de acest fel, informeaza.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Este o campanie mizerabila si arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii politici ai social-democratilor. Acesta a mai spus ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, insa i-a sfatuit ca e mai bine sa urmareasca spectacolul.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi carora le freamata mainile sa vina cu contra-replici (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca multi colegi din partid sunt gata sa reactioneze la mesajele obscene anti-PSD care au aparut in ultima perioada. Le freamata mainile sa vina si ei cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )