Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriela Firea l-a criticat pe Liviu Dragnea in sedinta PSD - DCNews

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea l-a criticat pe Liviu Dragnea in sedinta PSD - DCNews

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, l-ar fi atacat pe Liviu Dragnea in timpul sedintei de luni a Comitetului Executiv al PSD, transmite DCnews, citand surse participante la sedinta. Si Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ar fi avut un discurs pro-Tudose, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Pe de alta parte, Ionut Arsene liderul PSD Neamt) si Dumitru Buzatu PSD Vaslui) i-ar fi cerut demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse citate de stiripesurse. ro. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, noua reactie in scandalul din PSD: Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi

Gabriela Firea vine cu o noua reactie la scandalul din PSD. Edilul Capitalei sustine, intr-o postare pe Facebook, ca cei doi au obligatia de a inceta imediat disputele politice. In familia.

Liviu Dragnea, la sediul PSD: Voi vota cu partidul

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni ca va vota cu partidul la sedinta CEX a PSD. Vreau sa va spun ca nu am avut nicio aparitie publica, doar am citit scrisori, am.

Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv al PSD: Situatia din ultimele zile nu poate astepta

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicita intrunirea urgenta a Comitetului Executiv National CEx) al PSD pentru a transa criza politica intrucat aceasta a avut drept.

Live Text Video Seful PSD Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa la sediul partidului

Liviu Dragnea, seful PSD, va sustine in cateva minute o conferinta de presa de la sediul PSD. HotNews. ro va transmite Live Text Video conferinta.

Live Text Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara

Liviu Dragnea, seful PSD, va sustine in cateva minute o conferinta de presa de la sediul PSD. HotNews. ro va transmite Live Text Video conferinta.

Declaratie surprinzatoare. Ce va face Liviu Dragnea ca urmare a presiunilor din PSD

Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat ca va convoca cat mai repede un CEX pentru a lamuri situatia din interiorul partidului. Ministrul de Interne, Carmen Dan, si premierul Mihai Tudose sunt in.

Gabriela Firea, atac in premiera la adresa lui Dragnea si critici pentru Tudose: A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. Au gresit amandoi!

Gabriela Firea i-a criticat duminica atat pe Liviu Dragnea, cat si pe Mihai Tudose pentru inceperea conflictului din partid si le-a cerut sa inceteze disputele. Primarul Capitalei a lansat in postarea sa de pe Facebook un atac in premiera la Liviu Dragnea, spunand ca A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. O analiza democratica reala, in forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele doua crize politice.

Gabriela Firea, despre razboiul Dragnea vs. Tudose: Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le transmite, pe Facebook, lui Liviu Dragnea si Mihai Tudose, referitor la lupta de putere din PSD, sa indrepte lucrurile amandoi, criticandu-l totodata pe Dragnea pentru lipsa consultarii pe care ar fi trebuit sa o aiba cand a decis nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. Declaratia vine inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD de luni in care se va transa lupta interna din partid.

Gabriela Firea, mesaj pentru Dragnea si Tudose: Au obligatia de a inceta imediat disputele politice!/ A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor (VIDEO)

In plin scandal in interiorul PSD si cu o zi inainte de Comitetul Executiv in care se anunta un razboi pe fata intre Liviu Dragnea si Mihai Tudose, Gabriela Firea intervine si cele.

Gabriela Firea: Sa lasam luptele interne deoparte. Noi suntem PSD, nu suntem in gasca si gruparea nimanui (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face apel la calm inainte de sedinta CEx a PSD si sustine ca trebuie sa se renunte la luptele interne. Gabriela Firea: Sa lasam luptele interne deoparte. Noi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )