Libnet.ro
UNICEF

12:01

Ionut Misa, salvat de colegi: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor a fost respinsa

B1 B1,
Ionut Misa, salvat de colegi: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor a fost respinsa

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a fost aparat de colegii din coalita de Guvernare. Senatorii au respins luni, prin vot motiunea simpla depusa de opozitie si intitulata. continuă pe B1

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor a fost respinsa

Motiunea simpla Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit, initiata de senatorii PNL, PMP si USR, a fost respinsa luni in sedinta de plen a.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor intra luni in dezbaterea senatorilor

Motiunea simpla 'Finantista' ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit, initiata de senatorii PNL, PMP si USR, va fi dezbatuta luni, de la ora 16. 00, in plenul Senatului. Semnatarii afirma ca promisiunile facute de PSD in campania electorala din 2016 sunt populiste, falimentare si nesustenabile.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, respinsa

ACTUALIZARE 17:35 Senatul a respins luni, cu 68 de voturi impotriva, 8 abtineri si 33 de voturi pentru, motiunea simpla a opozitiei Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 17:30 Misa, la dezbaterea motiunii simple: Directia de dezvoltare a Romaniei este apreciata de investitori si organisme internationale *ACTUALIZARE 17:00 Dezbaterea motiunii simple impotriva ministrului Ionut Misa a inceput ------------ Senatul va dezbate si va vota, in sedinta de astazi, motiunea simpla a PNL, Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit.

Senatul dezbate astazi motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor

Senatul va dezbate si va vota, in sedinta de astazi, motiunea simpla a PNL, Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit.

Romania in bezna. PSD fura curent: Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Energiei

Opozitia a pregatit o noua motiune simpla impotriva unui membru al Guvernului Tudose. Liberalii vor depune marti, la Camera Deputatilor, o motiunea intitulata Romania in bezna.

Senatul voteaza luni motiunea simpla a PNL impotriva ministrului Misa

Senatul va dezbate si va vota, in sedinta de plen de luni dupa-amiaza, motiunea simpla a PNL, numita Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit.

Liberalii spera intr-o demisie a ministrului Ionut Misa

Liderul grupului PNL din Senat, Iulian Dumitrescu, considera ca eliberarea din functie a ministrului Finantelor, Ionut Misa, reprezinta un pas necesar pentru ca Romania sa revina pe drumul cel.

Ionut Misa: Ordonanta privind noile prevederi fiscale intra miercuri in sedinta de guvern, avem toate avizele

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat luni ca ordonanta de urgenta privind noile prevederi fiscale, inclusiv transferul contributiilor sociale de la angajator la angajati, va intra miercuri in sedinta de guvern.

Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit. Motiune simpla in Senat impotriva ministrului Finantor

Senatul se va pronunta, luni, privind o motiune simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Finante, Ionut Misa. in textul acesteia, liberalii acuza politica falimentara a Guvernului s.

Finantista ministrului Misa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit. Motiune simpla in Senat impotriva ministrului Finanteor

Senatul se va pronunta, luni, privind o motiune simpla depusa de PNL impotriva ministrului de Finante, Ionut Misa. in textul acesteia, liberalii acuza politica falimentara a Guvernului s.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )