Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea si-a pierdut CUMPATUL: ii ORDONA sefului ANAF sa mearga peste Klaus Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea este din ce in ce mai nervos dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive. in vizorul sefului PSD a intrat, joi, si Ionut Misa, seful ANAF. Dragnea i-a transmis ca fiscul nu colecteaza. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Ii intreb public pe seful ANAF si pe Eugen Teodorovici cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro de la Klaus Iohannis

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a intrebat public pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor cand au de gand sa recupereze sutele de mii de euro pe care seful statului Klaus Iohannis trebuie sa le dea inapoi statului roman.

Teodorovici, reactie fulger dupa ce Dragnea i-a cerut sefului ANAF sa mearga peste Iohannis: S-A iNCEPUT ACTIUNEA!

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, reactioneaza dupa ce seful sau, Liviu Dragnea, l-a ceratat public pe Ionut Misa, seful ANAF, pentru ca nu ar fi colectat banii de la familia Iohannis. Teodorovici a.

Radu Banciu: Nu cred ca a existat in Romania un individ de obraznicia lui Liviu Dragnea, din 1989 si pana acum(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile nervoase ale lui Liviu Dragnea din ultimele zile. Liderul PSD a rabufnit de mai multe ori cand jurnalistii i-au adresat.

Catalin Radulescu, VICTIMA ca si Liviu Dragnea: Dansul, ca si mine si ca altii, am fost niste TINTE, in 2012, ale acestui STAT PARALEL!

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca si el, precum Liviu Dragnea, a fost o tinta, in 2012, a statului paralel. El mai sustine ca modificarile aduse Codului penal in Parlament de actuala majoritate.

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romniei odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat, si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

Ludovic Orban: Condamnatul Liviu Dragnea este complet deraiat, urmareste sa scufunde ntreaga Romnie odata cu el

Presedintele PNL Ludovic Orban afirma despre liderul PSD Liviu Dragnea ca este complet deraiat si ca a devenit un pericol real si iminent pentru democratie si interesele Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa.

Liviu Dragnea, dupa ce un tanar de 29 de ani a fost ucis de birocratie: Ma terifiaza! ULTIMATUM PENTRU MINISTERUL SANATATII (VIDEO)

Liviu Dragnea critica aspru Ministerul Sanatatii. Seful PSD a zis ca este terifiat de moartea tanarului brasovean, care s-a stins dupa ce birocratia l-a impiedicat sa ajunga in strainatate pentru.

Liviu Dragnea: Suspendarea presedintelui, o optiune serioasa

Suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiune serioasa, a declarat astazi presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a anuntat ca acest lucru va fi decis luni, intr-o sedinta a coalitiei de guvernare.

Liviu Dragnea: Iohannis isi bate joc de Constitutie. Are abordare de dictator

Liderul PSD a lansat joi acuzatii dure la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea sustine ca Iohannis isi bate joc de Constitutie, adaugand ca suspendarea presedintelui este o optiune.

Se incinge LUPTA politica! Liviu Dragnea a fost DENUNTAT: A deturnat banii...

Sorin Dumitrascu, presedinte al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, lanseaza un atac devastator la adresa presedintelui Liviu Dragnea. El sustine ca fondurile dedicate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )