Libnet.ro
UNICEF

15:46

OUG privind Codul Fiscal a fost adoptata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG privind Codul Fiscal a fost adoptata

ACTUALIZARE 16:45 Ministrul Finantelor: De la noua contributii, vor ramane doar trei contributii. Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca in urma modificarilor aduse la Vodul Fiscal contributiile totale vor scadea de la noua la trei. *ACTUALIZARE 16:40 Ministrul Finantelor: Angajatul va avea contributii de achitat de 35% *ACTUALIZARE 16:15 Reducerea procentului de plata catre Pilonul II de pensii, adoptata *ACTUALIZARE 15:50 Guvernul a adoptat astazi OUG privind Codul Fiscal, intr-o sedinta care s-a desfasurat in timp ce, in Piata Victoriei, cateva sute de persoane protestau fata de masurile care vor fi introduse. *ACTUALIZARFE 15:45 APAPR: Romanii se confrunta acum cu scaderea semnificativa a economiilor pentru pensie *ACTUALIZARE 14:36 Orban: Voi propune Biroului Politic al PNL depunerea unei motiuni de cenzura *ACTUALIZARE 13:54 Sedinta de Guvern in care urmeaza sa fie adoptata OUG privind Codul Fiscal a inceput, cu o intarziere de 30 de minute. *ACTUALIZARE 12:05 Victor Ponta: Azi Dragnea taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21%!!! *ACTUALIZARE 10:44 Sedinta de Guvern a fost reprogramata pentru ora 13:00, cu o ora inainte de proteste ----- Guvernul urmeaza sa adopte, astazi, in cadrul sedintei saptamanale, modificarea Codului fiscal prin Ordonanta de Urgenta, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sedinta de Guvern in care urmeaza sa fie adoptata OUG privind Codul Fiscal a inceput

ACTUALIZARE 14:36 Orban: Voi propune Biroului Politic al PNL depunerea unei motiuni de cenzura Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca va propune Biroului Politic al PNL initierea si depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului Mihai Tudose. *ACTUALIZARE 13:54 Sedinta de Guvern in care urmeaza sa fie adoptata OUG privind Codul Fiscal a inceput, cu o intarziere de 30 de minute. *ACTUALIZARE 12:05 Victor Ponta: Azi Dragnea taie salariile bugetarilor si celor din privat cu 21%!!! *ACTUALIZARE 10:44 Sedinta de Guvern a fost reprogramata pentru ora 13:00, cu o ora inainte de proteste ----- Guvernul urmeaza sa adopte, astazi, in cadrul sedintei saptamanale, modificarea Codului fiscal prin Ordonanta de Urgenta, potrivit unei surse din presa.

Ministrul Finantelor, despre supararea majora dupa adoptarea OUG privind Codul Fiscal

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a sustinut, dupa adoptarea OUG privind Codul Fiscal, ca supararea majora este provocata de implementarea directivei europene privind evitarea reducerii.

Dumitru Costin (BNS): Vom sesiza Avocatul Poporului pentru a ataca la CCR OUG privind Codul Fiscal. incalca brutal Constitutia si drepturile angajatilor

Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, spune ca va sesiza Avocatul Poporului pentru a interveni la Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de Urgenta privind Codul Fiscal adoptata miercuri de Guvern si care prevede trecerea contributiilor de la angajat la angajator, liderul sindical spunand ca exista articole care incalca brutal Constitutia si drepturile lucratorilor.

Ministrul de Finante, Ionut Misa: Premierul mi-a spus ca ordonanta privind Codul Fiscal va fi discutata miercuri in Guvern

Proiectul de Ordonanta privind modificarea Codului fiscal va fi discutat in sedinta de Guvern de miercuri, inclusiv cu transferul contributiilor de la angajator la angajat, a declarat luni, la Parlament,.

Adrian Benta, consultant fiscal: Daca salariul brut ramane acelasi, plecam acasa cu 16% mai putin

Adrian Benta, consultant fiscal, a declarat miercuri, la Antena 3, ca salariul mediu scade semnificativ dupa ce Guvernul a adoptat miercuri OUG privind Codul Fiscal. La un salariu brut de 4600 lei, piederea dupa.

Sedinta de guvern cruciala. Se dezbat modificarile la Codul Fiscal, dar si celebra lege Belina

Guvernul are o sedinta incarcata astazi, iar din sumedenia de proiecte se disting cele ale modificarilor privind Codul fiscal si celebra lege Belina. Executivul a decis sa scoata de pe ordinea de zi si sa amane majorarea salariului minim, din cauza lipsei unui aviz consultativ din partea Consiliului Economic si Social CES). Aceasta ar putea sa fie pusa in discutie saptamana viitoare.

VIDEO Sedinta de guvern cruciala. Se dezbat modificarile la Codul Fiscal, dar si celebra lege Belina

Guvernul are o sedinta incarcata astazi, iar din sumedenia de proiecte se disting cele ale modificarilor privind Codul fiscal si celebra lege Belina. Executivul a decis sa scoata de pe ordinea de zi si sa amane majorarea salariului minim, din cauza lipsei unui aviz consultativ din partea Consiliului Economic si Social CES). Aceasta ar putea sa fie pusa in discutie saptamana viitoare.

Ponta: De ce sa masacrezi Codul fiscal, doar pentru ca Dragnea a promis ca mareste salariile si i-a mintit pe oameni?

Fostul premier Victor Ponta a spus, marti, despre Codul fiscal aflat in vigoare din 2015 ca a fost laudat de toata lumea, iar acum, prin propunerile guvernului Tudose, acesta ar urma sa fie.

Modificarile la Codul Fiscal, in imagini

Guvernul a aprobat miercuri modificarile la Codul Fiscal, prin care contributiile sociale scad ca procent si sunt mutate la angajat, impozitul pe venit se micsoreaza, urmand ca majorarea salariului minim sa fie aprobata in alta sedinta.

Euro s-a apreciat. BNR sau mofidicarile din Codul Fiscal sa fie cauza?

Moneda unica europeana atinge un nou maxim pe piata interbancara, in raport cu leul, ajungand pana la valoarea de 4,63 lei. Acesta este cel mai mare nivel din iulie 2012, cand euro a atins valoarea de 4,63749 lei pe piata interbancara. Analistii si specialistii in finante au parerile impartite. Unii susain ca vinovata este Banca Nationala, in timp ce altii pun cresterea pe seama tensiunilor sociale generate de modificarile din Codul Fiscal.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )