Libnet.ro
UNICEF

17:45

Seful ANAF, convocat de URGENTA de Liviu Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Seful ANAF, convocat de URGENTA de Liviu Dragnea (VIDEO)

Seful ANAF, Ionut Misa, a fost convocat de Liviu Dragnea. Misa, fost ministru al Finantelor in Guvernul Tudose, a fost vazut intrand in graba in biroul de la Camera Deputatilor al lui Dragnea. Am. continuă pe B1

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Tudor Chirila condamna alianta dintre Liviu Dragnea si Ionut Lupescu: Mi se pare inadmisibil sa accepti sustinerea mafiei

Tudor Chirila considera ca Ionut Lupescu a gresit atunci cand acceptat sprijinul polticienilor ca Liviu Dragnea sau Gabriela Firea.

Ionut Misa si Liviu Dragnea, tete-a-tete pe tema Declaratiei unice. Ce i-a cerut liderul PSD sefului ANAF

Seful ANAF, Ionut Misa, a petrecut marti mai bine de 40 de minute in biroul lui Liviu Dragnea, declarand la iesire ca a discutat detalii tehnice legate de Declaratia unica.

Seful ANAF si Liviu Dragnea, discutie la Camera Deputatilor, despre formularul unic

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor, fostul ministru al Finantelor sustinand ca unul dintre subiectele.

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Presedintele ANAF a discutat cu Liviu Dragnea despre declaratia unica

Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ionut Misa, a declarat astazi, dupa o discutie de aproximativ o ora in biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, ca au discutat aspecte tehnice legate de declaratia unica, informeaza News. ro.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Liviu Dragnea si-a ales favoritul pentru sefia FRF. Este nevoie de o schimbare profunda. Daca as fi acolo stiu cum ar trebui sa votez

Liderul PSd, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca singurul candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) cu care a discutat a fost Ionut Lupescu si ca l-a asigurat pe acesta de toata sustinerea sa daca.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )