Libnet.ro
UNICEF

06:45

Seful Jandarmeriei, la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful Jandarmeriei, la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile, s-a prezentat astazi la Parchetul General pentru a stabili cu procurorii modalitatile de identificare a persoanelor care au comis violente la protestul din Piata Victoriei. continuă pe Ziarul Bursa

Noul sef al Jandarmeriei, la Parchetul General pentru a discuta despre evenimentele de pe 10 august

Seful Jandarmeriei Romane, Catalin Sindile, a mers luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, scopul fiind stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violentelor la miting, informeaza Parchetul General.

Seful Jandarmeriei, Ionut Sindile, s-a prezentat la Parchetul General

Noul sef al Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, s-a prezentat luni la Parchetul General. Vizita a avut ca scop stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face.

Noul sef al Jandarmeriei, chemat la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a mers, luni, la Parchetul General. Sindile a stat de vorba cu procurorii despre identificarea persoanelor care au comis violente in seara protestelor din 10.

Parchetul General: 238 de plangeri depuse, fiind facute 106 audieri

Parchetul General anunta, ieri seara, ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 238 de plangeri, fiind facute 106 audieri. Programul de relatii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putand fi depuse plangeri si in weekend, iar de luni se vor face acte de urmarie penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi, la sediul Ministerului Public, precizeaza reprezentantii institutiei.

Dosarul violentelor din Piata Victoriei: 238 de plangeri si 106 audieri, anunta Parchetul General

Parchetul General anunta, vineri seara, ca in dosarul violentelor din Piata Victoriei au fost depuse 238 de plangeri, fiind facute 106 audieri. Programul de relatii cu publicul la Parchetul Militar a fost prelungit, putand fi depuse plangeri si in weekend, iar de luni se vor face acte de urmarie penala, inclusiv primirea de plangeri sau denunturi, la sediul Ministerului Public, precizeaza reprezentantii institutiei.

Laura Codruta Kovesi incepe munca la Parchetul General

Fosta sefa a DNA, procurorul Laura Codruta Kovesi, si-a inceput prima zi de munca in noul sau post de la Parchetul General. Ea isi va continua activitatea la Ministerul Public cel putin 6 luni.

Marturiile protestatarilor, la Parchetul General. Ultima gazare a fost dezastru

Mai multi protestatari care au participat la protestul din 10 august din capitala s-au prezentat, sambata, la Parchetul General pentru a depune plangere impotriva fortelor de ordine, pe motiv ca au intervenit extrem de violent.

Judecatorul din dosarul lui Dragnea, audiat la Parchetul General

Judecatorul Constantin Epure, cel care a facut parte din completul lui Dragnea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost audiat la Parchetul General. El si sotia sa au dat declaratii intr-un.

Parchetul General: 291 de plangeri in cazul protestului din 10 august, inregistrate pana duminica

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat pentru Agerpres oficiali din Parchetul.

Parchetul General: Au fost inregistrate 291 de plangeri in cazul protestului din 10 august

La Parchetul Militar Bucuresti au fost inregistrate, pana duminica, 291 de plangeri din partea persoanelor care au care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august, au declarat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )