Libnet.ro
UNICEF

10:31

Surse: Eugen Teodorovici, votat in CEx pentru functia de ministru al Finantelor

B1 B1,
Surse: Eugen Teodorovici, votat in CEx pentru functia de ministru al Finantelor

Actualul ministru al Finantelor, Ionut Misa nu va face parte din guvernul Dancila. in locul sau ar urma sa fi propus Eugen Teodorovici, care a mai ocupat aceasta functie in Guvernul Ponta,. continuă pe B1

Rectorul Universitatii din Suceava, Valentin Popa, in carti pentru functia de ministru al educatiei

Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Valentin Popa, este in carti pentru functia de ministru al educatiei, in locul lui Liviu Pop, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Un alt nume vehiculat in ultima perioada a fost cel Ecaterinei Andronescu, care a mai ocupat in trecut acest portofoliu. De notat ca Liviu Dragnea si-a inceput turneul in Moldova in timpul crizei politice la Suceava, unde a cautat sprijinul filialei locale. Vom reveni cu detalii.

Cine e Sorina Pintea, propunerea PSD pentru functia de ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a fost votata de Comitetul Executiv al PSD si este propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii. Economist de profesie, ea a fost in ultimii ani managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare.

Cine este Eugen Teodorovici, propunerea pentru ministrul Finantelor Publice: o cariera profesionala exclusiv in cadrul administratiei centrale, urcand pana la functia de ministru de Finante in Guvernul Ponta

Eugen Teodorovici are o cariera de 24 de ani in institutii publice, din care peste jumatate petrecuti in domeniul fondurilor europene. Cariera sa profesionala s-a desfasurat exclusiv in domeniul bugetar, in cadrul administratiei centrale, urcand pana la functia de ministru de Finante in Guvernul Ponta, unde a stat 8 luni si jumatate, fiind inlocuit de Anca Dragu. Teodorovici si-a inceput cariera profesionala ca referent in cadrul Directiei Generale de Management, Marketing, Prognoza si Resurse Umane din Ministerul Transporturilor MT), unde ramane vreme de sase ani. In 1997 devine expert in Directia Generala de Integrare Europeana MT), iar in 1999 se muta pe aceeasi pozitie, in Departamentul pentru Integrare Europeana, unde va fi director din iunie pana in decembrie 1999.

Eugen Teodorovici ii ia locul lui Ionut Misa la Finante. Adversar al revolutiei fiscale, nu vrea inchisoare pentru angajatori, este impotriva Declaratiei 600

Social-democratul Eugen Teodorovici, presedinte al comisiei de buget-finante din Senat, a fost propus pentru a fi noul ministru de Finante, in Guvernul Dancila, luandu-i locul lui Ionut Misa. in cazul in care va fi acceptat, el va avea pe masa mai multe proiecte asupra carora s-a aratat a fi impotriva.

Gabriela Firea: PSD Bucuresti ii sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier, pe Rodica Nasar, Ecaterina Andronescu si George Ivascu la Sanatate, Educatie si Cultura

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier, potrivit news. ro.

PSD Bucuresti o sustine pe Rovana Plumb pentru functia de vicepremier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astazi, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD in care va fi stabilita componenta noului guvern, ca a avut o relatie buna cu actualul ministru al Sanatatii, Florian Bodog, dar organizatia Bucuresti o sustine pentru acest portofoliu pe Rodica Nasar, iar pentru Educatie pe Ecaterina Andronescu, in timp ce pentru Cultura il propune pe actorul George Ivascu. Ea a mai spus ca organizatia Bucuresti o sustine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru functia de premier.

Cine este Bogdan Cojocaru, propunerea PSD pentru functia de ministru la Comunicatii

Potrivit listei votate astazi de social-democrati, ieseanu Bogdan Cojocaru ar putea fi numit in functia de ministru al Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Dancila, despre ce o recomanda pentru functia de premier: Am o abordare bazata pe dialog, stiu sa lucrez cu institutiile europene/ Despre afirmatia lui Tariceanu: Premierul - un om care trebuie sa administreze si sa puna in practica programul de guvernar

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat, marti, la Parlament ca pentru functia de prim-ministru o recomanda dialogul si faptul ca stie sa lucreze cu institutiile Uniunii Europene, afirmand ca modul de lucru din Parlamentul European ar trebui introdus si in Romania, potrivit News. ro. Intrebata si cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu-Tariceanu, potrivit careia premierul viitorului Guvern va fi, mai degraba, un administrator, Dancila a afirmat ca nu crede ca asta a vrut sa spuna Tariceanu.

SURSE: Agentul pedofil, petrecere cu sefii din Politiei inainte de agresiune. Eugen Stan va da pentru prima oara explicatii in fata procurorilor (VIDEO)

Primele audieri in cazul politistului pedofil. Agentul arestat dupa ce a molestat doi copii in liftul unui bloc din Capitala va fi chemat la Parchet. Eugen Stan va da pentru prima oara explicatii.

Cine este Viorel Ilie, propunerea pentru functia de ministru pentru Relatia cu Parlamentul

Viorel Ilie absolvit Facultatea de Electrotehnica, specializarea Automatizari si Calculatoare, din cadrul Institutului Politehnic 'Gheorghe Asachi' din Iasi 1984-1989) si a efectuat doua.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )