Libnet.ro
UNICEF

15:15

UPDATE Ionut Misa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea: Nu vad nicio problema. Consider ca mi-am facut datoria

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Ionut Misa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea: Nu vad nicio problema. Consider ca mi-am facut datoria

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat marti, dupa o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, ca pozitia sa nu este amenintata si considera ca si-a facut datoria, in conditiile in care Romania are stabilitate macroeconomica. Ministrul participa marti, in Comisia economica din Senat, la o dezbatere pe tema Declaratiei 600. continuă pe Hotnews

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament.

Declaratia 600, dezbatuta la Senat. Ministrul de Finante interimar, Ionut Misa, a fost chemat la raport. Discutii la Liviu Dragnea in birou

O dezbatere pentru modificarea Declaratiei 600 va avea loc, marti, la Senat. La aceasta va participa si ministrul de Finante din Guvernul Tudose, Ionut Misa, care participa in aceasta dimineata la o discutie cu presedintele PSD Liviu Dragnea.

Ministrul Ionut Misa este sigur ca va ramane la conducerea Ministerului de Finante

O ora a durat discutia dintre liderul PSD Liviu Dragnea si ministrul Finantelor, Ionut Misa despre Formularul 600 si alte modificari fiscale. Ionut Misa a precizat ca va fi remediata problema Formularului.

Ionut Misa este convins ca va face parte si din viitorul Guvern Dancila

La scurt timp dupa intalnirea pe care a avut-o cu presedintele PSD, ministrul Ionut Misa a fost abor.

Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului

Romania a are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, a anuntat, astpzi, ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, dupa audierea sa in Comisia economica din Senat.

Declaratia 600, dezbatuta la Senat. Ministrul de Finante interimar, Ionut Misa, a fost chemat la raport

O dezbatere pentru modificarea Declaratiei 600 va avea loc, marti, la Senat. La aceasta va participa si ministrul de Finante din Guvernul Tudose, Ionut Misa.

Ce au discutat Liviu Dragnea si Viorica Dancila cu UDMR

Presedintele PSD Liviu Dragnea, premierul desemnat Viorica Dancila si secretarul general al PSD Marian Neacsu au participat, marti, la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila va vorbi dupa votul de investitura, acum si-ar da cu parerea / Invata programul de guvernare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni seara ca premierul desemnat, Viorica Dancila, va face declaratii publice dupa votul de investitura, deoarece acum nu ar face dacat sa-si dea cu parerea.

Liviu Dragnea: Legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat luni dupa sedinta conducerii PSD ca legea pensiilor nu va fi scoasa din programul de guvernare. Liderul PSD nu a dat insa o perspectiva de timp pentru adoptarea acestei legi.

Ponta: E un singur membru in CEx - Liviu Dragnea. El controleaza Parlamentul si Guvernul / O sa votez impotriva Guvernului Dragnea 3

Comitetul Executiv National al PSD are un singur membru, pe Liviu Dragnea, care controleaza Parlamentul, Guvernul, Curtea de Conturi si alte institutii ale statului, a declarat Victor Ponta. Se va decide co.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )