Libnet.ro
UNICEF

23:16

Victor Ponta, atac la RUPERE la adresa noilor responsabili de FINANTE din Guvern: VAI DE CAPUL CONTRIBUABILULUI ROMAN!

B1 B1,
Victor Ponta, atac la RUPERE la adresa noilor responsabili de FINANTE din Guvern: VAI DE CAPUL CONTRIBUABILULUI ROMAN!

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre eventuala numire a lui Ionut Misa la sefia Fiscului si critica in termeni extrem de duri modul in care a fost gandita noua echipa din Guvernul Dancila ce se va. continuă pe B1

Victor Ponta, atac la Executiv: Caragiale a fost total depasit de actualul Guvern

Fostul premier Victor Ponta critica din nou pe Facebook noul Executiv, acuzand modul de organizare in domeniile finantelor si relatiei cu UE. Caragiale a fost total depasit de actualul Guvern / daca nu ar fi .

Victor Ponta, intepaturi la adresa PSD: Asistam la preluarea presedintiei semestriale a Guvernului de catre doamna Dancila

Victor Ponta a ironizat luni de la tribuna Parlamentului viteza cu care PSD si Liviu Dragnea schimba guvernele, spunand ca asistam la preluarea presedintiei semestriale a Guvernului de catre doamna Dancila.

Victor Ponta vine in studioul B1 TV cu DEZVALUIRI BOMBA despre PACTUL SECRET dintre Dragnea si Iohannis. De ce a RENUNTAT seful PSD la SPP?

Victor Ponta vine in studioul B1 TV, joi, de la ora 22. 00, la emisiunea Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin, cu dezvaluiri incendiare despre pactul secret dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis. De asemenea,.

Victor Ponta dezvaluie cine va fi adevaratul factor de decizie in guvern

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca Darius Valcov, care a detinut portofoliul Finantelor, va lua deciziile economice in guvern. Important e ca ne aflam intr-o alta realitate, un.

Victor Ponta: Dragnea nu i-a taiat sorici lui Pahontu, aia doar la Kovesi

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti seara, la o televiziune de stiri, ca seful SPP, Lucian Pahontu, este noua tinta a liderului PSD, Liviu Dragnea, si a sustinut ca la mai multe evenimente.

Victor Ponta, chemat in instanta ca martor in dosarul lui Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti citarea fostului premier Victor Ponta in calitate de martor, pe 15 februarie, in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este judecat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, chemat in instanta in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti citarea fostului premier Victor Ponta in calitate de martor, pe 15 februarie, in dosarul in care presedintele Senatului, Calin.

Martor-cheie in dosarul lui Sebastian Ghita. Victor Ponta, citat la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni citarea fostului premier Victor Ponta pentru a da d.

Victor Ponta, citat in dosarul lui Ghita

Fostul premier Victor Ponta va fi audiat in dosarul lui Sebastian Ghita .

Victor Ponta, in fata judecatorilor de la Curtea Suprema: Fostul premier da explicatii privind anumite favorite solicitate de Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat luni in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitiei pentru a fi audiat ca martor intr-unul din dosarele fostului deputat Sebastian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )