Libnet.ro
UNICEF

12:30

Si Ambasada Germaniei ii da replica lui Florin Iordache: Nu am primit nimic

B1 B1,
Si Ambasada Germaniei ii da replica lui Florin Iordache: Nu am primit nimic

Ambasada Germaniei transmite, la solicitarea Agerpres ca nu a primit din partea Ministerului Afacerilor Externe nicio traducere a legilor adoptate de Parlamentul Romaniei. Totodata, reprezentanta. continuă pe B1

Ambasada Frantei ii raspunde lui Florin Iordache: Dispunem de propriile servicii de traducere

Florin Iordache, seful comisiei speciale pe justitie, si Teodor Melescanu, ministrul de Externe, au avut grija ca modificarile pe legile justitiei sa fie traduse in engleza si apoi trimise ambasadelor. Ambasada Frantei i-a transmis un raspuns lui.

Ambasada Germaniei: Nu am primit de la MAE traducerea legilor justitiei. Avem numerosi diplomati in masura sa traduca si sa faca analiza textelor

Ambasada Germaniei la Bucuresti a precizat, vineri, intr-un raspuns la o solicitare a agentiei News. ro, ca nu a primit de la Ministerul roman al Afacerilor Externe traducerea legilor justitiei, dar ca in cadrul ambasadei lucreaza numerosi diplomati cu cunostinte de limba romana, care au fost in masura sa efectueze o traducere, respectiv o analiza a textelor.

Ambasada Germaniei: Nu am primit de la MAE traducerea legilor justitiei. Avem numerosi diplomati care au fost in masura sa traduca si sa faca analiza

Ambasada Germaniei la Bucuresti a precizat, vineri, intr-un raspuns la solicitarea News. ro, ca nu a primit de la Ministerul roman al Afacerilor Externe traducerea legilor justitiei, dar ca in cadrul ambasadei lucreaza numerosi diplomati cu cunostinte de limba romana, care au fost in masura sa efectueze o traducere, respectiv o analiza a textelor.

Florin Iordache, politicianul anului 2017. Bornele razboiului dintre PSD si strada

La inceputul anului, sute de mii de oameni i-au cerut demisia din cauza celebrei Ordonante 13. Spre sfarsitul anului, a scos din nou zeci de mii de protestatari in strada dupa ce a modificat legile Justitiei. A lansat celebra replica: Alta intrebare!. A fost nevoit sa comenteze in premiera criticile Departamentului de Stat al SUA. El e Florin Iordache, cel mai hulit politician in 2017. De fapt, imaginea unui an de guvernare PSD.

Ambasada Germaniei, anunt surprinzator in cazul traducerii legilor justitiei. Ce au descoperit oficialii nemti

Ambasada Germaniei transmite, la solicitarea AGERPRES, ca nu a primit din partea Ministerului Afacerilor Externe nicio traducere a legilor adoptate de Parlamentul Romaniei. Totodata, reprezentanti.

Un apropiat al lui Florin Iordache va fi noul consul al Romaniei la Bonn(FOTO)

Consilierul parlamentar al lui Florin Iordache, Gheorghe Dimitrescu, va fi numit consul general al Romanieila Bonn, informeaza HotNews, citand un proiect de hotarare de pe ordinea de zi a.

Legile justitiei au fost traduse pentru ambasade: Totul s-a desfasurat sub supravegherea lui Florin Iordache

Florin Iordache le raspunde contestatarilor legilor justitiei. Seful comisiei care se ocupa de aceste reglementari s-a ocupat, alaturi de ministrul de Externe Teodor Melescanu ca modificarile aduse legilor.

Consilierul lui Florin Iordache va fi noul consilier la Bonn

Gheorghe Dimitrescu, consilier parlamentar al lui Florin Iordache, va fi numit consul general al Romaniei la Bonn, arata un proiect de hotarare de pe ordinea de zi a sedintei de guvern de joi. Numele Gheorghe Dimitrescu apare si intr-unmaterial HotNews. ro din noiembriein care se arata caPSD plateste 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane.

Ambasada Frantei, replica acida la initiativa lui Iordache de a traduce legile justitiei: Dispunem de propriile servicii de traducere

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii de traducere in acest scop, se arata intr-un raspuns al misiunii diplomatice transmis la solicitarea Agerpres.

Reactia ambasadei Frantei dupa ce Florin Iordache a trimis legile Justitiei

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )