Libnet.ro
UNICEF

20:47

Nu e banc! Adrian Nastase si Octav Cozmanca au constituit Grupul de sprijin pentru actualul PSD / Cum il dadea afara Virginel Iordache pe Cozmanca din PSD in 2009 (VIDEO)

B1 B1,
Nu e banc! Adrian Nastase si Octav Cozmanca au constituit Grupul de sprijin pentru actualul PSD / Cum il dadea afara Virginel Iordache pe Cozmanca din PSD in 2009 (VIDEO)

Plecarea lui Liviu Dragnea la Rahova a dat ocazia unui anunt greu de prevazut chiar si de cunoscatorii atenti ai PSD. Greii PSD din urma cu peste un deceniu, precum Adrian Nastase sau Octav Cozmanca, revin in. continuă pe B1

Adrian Nastase si Octav Cozmanca formeaza un grup de sprijin pentru PSD in urma rezultatului negativ de la alegeri

Fostul premier Adrian Nastase a anuntat marti seara ca alaturi de Octav Cozmanca si alti fosti si actuali lideri PSD formeaza un Grup de sprijin pentru actualul PSD.

Adrian Nastase il reactiveaza pe Octav Cozmanca si face grupul de sprijin pentru actualul PSD

Fostul lider al PSD Adrian Nastase a anuntat, marti, ca alaturi de fostul senator PSD Octav Cozmanca si de alti actuali si fosti lideri ai partidului va constitui Grupul de sprijin pentru actualul PSD, ca urmare a rezultatelor la alegerile europarlamentare. Cu o zi in urma, Nastase sustinea ca Dragnea ar fi trebuit sa demisioneze de la sefia PSD dupa rezultatul umilitor de la europarlamentare.

Adrian Nastase se implica in salvarea PSD. Ce decizie a luat

Adrian Nastase anunta ca a luat decizia sa ajute PSD, dupa esecul de la europarlamentare Fostul presedinte al partidului anunta ca a decis sa constituie un grup de sprijin pentru PSD. Impreuna cu.

Miscare-surpriza. Adrian Nastase se implica in salvarea PSD

Adrian Nastase anunta ca a luat decizia sa ajute PSD, dupa esecul de la europarlamentare Fostul presedinte al partidului anunta ca a decis sa constituie un grup de sprijin pentru PSD. Impreuna cu.

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Aroganta fostilor lideri PSD. Adrian Nastase: Liviu Dragnea trebuia sa-si dea demisia

Adrian Nastase a uitat de felul cum si-a incheiat cariera politica, cu o infrangere neasteptata in alegerile prezidentiale si doua condamnari la inchisoare si il acuza acum pe Dragnea de doua pacate ca.

Adrian Nastase, reactie incendiara dupa arestarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a reactionat pe blogul sau dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Sunt doua lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia sa-si dea demisia din fruntea partidului dupa rezultatul umilitor la alegerile de ieri; .

Gheorghe Falca A DEMISIONAT de la Universitatea Aurel Vlaicu, dupa ce i s-a acordat titlul Doctor Honoris Causa lui Adrian Nastase

Gheorghe Falca a demisionat din functia de profesor al universitatii Aurel Vlaicu dupa ce institutia i-a acordat titlul Doctor Honoris Causa lui Adrian Nastase, scrie Agerpres. Falca, primar.

Adrian Nastase, reactie dupa scorul PSD la europarlamentare: Acest rezultat va atrage efecte in cascada

Fostul lider al PSD Adrian Nastase s-a aratat dezamagit rezultatul social-democratilor de la europarlamentare, explicand ca scorul va atrage efecte in cascada. Acesta a amintit apoi de scrisoarea anti-Dragnea semnata de presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau.

Adrian Nastase, predictie pentru PSD, dupa dezastrul de la europarlamentare

Fostul premier Adrian Nastase a comentat rezultatul alegerilor europarlamentare si a facut o predictie pentru PSD. Rezultatul PSD la alegerile europarlamentare este dezamagitor. Este o expresie blanda. Acest.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )