Libnet.ro
UNICEF

21:30

DOCUMENT PNL si USR au contestat la CCR modificarile la Codul de procedura penala: Sunt peste 50 de articole neconstitutionale

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT PNL si USR au contestat la CCR modificarile la Codul de procedura penala: Sunt peste 50 de articole neconstitutionale

Parlamentarii PNL si USR au depus joi la Curtea Constitutionala o sesizare privind legea de modificare a Codului de procedura penala, adoptata luni de parlament. Deputatul PNL Ioan Cupsa, membru in comisia speciala condusa de Florin Iordache, a declarat ca sunt peste 50 de articole neconstitutionale in lege. Concret, textul sesizarii face referire la 75 de motive intrinseci de neconstitutionalitate. Vezi in articol textul sesizarii. continuă pe Hotnews

PNL si USR au contestat la CCR modificarile la Codul de procedura penala: Sunt peste 50 de articole neconstitutionale

Parlamentarii PNL si USR au depus joi la Curtea Constitutionala o sesizare privind legea de modificare a Codului de procedura penala, adoptata luni de parlament. Deputatul PNL Ioan Cupsa, membru in comisia speciala condusa de Florin Iordache, a declarat ca sunt peste 50 de articole neconstitutionale in lege.

PNL si USR au atacat la CCR proiectul de lege privind modificarea Codului de procedura penala

PNL si USR au anuntat, joi, ca au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege privind modificarea Codului de procedura penala. Deputatul PNL Ioan Cupsa a declarat ca sesizarea are in vedere peste 70 de articole neconstitutionale, unele dintre ele fiind neclare sau aproape de necitit. La randul sau, deputatul USR Stelian Ion a sustinut ca decizia CCR ar trebui sa taie avantul persoanelor care vor sa avantajeze infractorii.

Modificarile la Codul de Procedura Penala pe intelesul tuturor. Care sunt consecintele

Daca prin modificarile la Codul Penal, votate deocamdata doar de Senat, intentia Parlamentului este de a favoriza faptele comise de demnitari si functionari publici, modificarile aduse Codului de Procedura Penala, votate de ambele Camere si semnificativ mai favorabile faptuitorilor, sunt de natura sa incurajeze absolut toate infractiunile din Codul Penal. Iata cele mai importante modificari.

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR impotriva ministrului Economiei

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR impotriva ministrului Economiei, Danut Andrusca, acestuia reprosandu-i-se ca in cinci luni de cand a preluat Ministerul nu se observa niciun progres si activitatea lui fiind considerata catastrofala.

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR mpotriva ministrului Economiei

Senatul dezbate luni motiunea simpla PNL - USR impotriva ministrului Economiei, Danut Andrusca, acestuia reprosandu-i-se ca in cinci luni de cand a preluat Ministerul nu se observa niciun progres si activitatea lui fiind considerata catastrofala, potrivit news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )