Libnet.ro
UNICEF

14:30

Florin Iordache acuza Opozitia de ipocrizie pentru votul din diaspora. Liniste putin si aveti de invatat (VIDEO)

B1 B1,
Florin Iordache acuza Opozitia de ipocrizie pentru votul din diaspora. Liniste putin si aveti de invatat (VIDEO)

Opozitia este ipocrita pentru faptul ca acuzaGuvernul pentru modul dezastruos in care au decurs alegerile din diaspora, a precizat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, intr-un discurs sus. continuă pe B1

Florin Iordache iese la atac: Functionati dupa principiul Cine nu sare, ia condamnare!

Deputatul Florin Iordache, ministrul al Justitiei care a dat OUG 13, i-a atacat pe cei din Opozitie pentru faptul ca ar fi sustinut abuzurile din zona Justitiei. Mai mult, in timpul motiunii de cenzura, Iordache le-a recomandat alesilor PNL si USR sa faca liniste, pentru ca au de invatat.

Mutare de ultima ora a PSD pentru a trece legea pe care Carmen Dan si Florin Iordache au copiat-o dupa una declarata neconstitutionala. Raetchi: Sedinta comisiilor, convocata in timpul motiunii de cenzura

PSD ar vrea sa treaca de comisii legea care da puteri sporite politistilor, initiata de Carmen Dan si Florin Iordache, intr-o sedinta convocata in timpul motiunii de cenzura, a anuntat pe Facebook deputatul PNL Ovidiu Raetchi, membru in comisia de aparare a Camerei Deputatilor.

Schimbari majore pentru angajatii din spitale. Ministerul Sanatatii va taia lefurile nejustificate

Ministerul Sanatatii vrea sa reformeze activitatea din unitatile sanitare, inclusiv prin plata angaj.

Lovitura pentru gruparea din spatele amenintarii ransomware GandCrab. Bitdefender si autoritatile ofera un nou decriptor gratuit victimelor

Amenintarea ransomware cu cea mai mare cota de piata din lume, de peste 50%, primeste o noua lovitura prin colaborarea solida dintre autoritati si industria de securitate informatica. Bitdefender, cu sprijinul Europol, Politiei Romane si Franceze, DIICOT, FBI si altor institutii de aplicare a legii, precum NCA, Metropolitan Police si politia bulgara, a dezvoltat un nou utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celor mai recente versiuni ale clasei de ransomware GandCrab.

Alerta in Grecia! Avertisment pentru turisti din cauza virusului West Nile!

Autoritatile din Grecia ii sfatuiesc pe turisti sa ia masuri pentru a evita intepaturile de tantari. Au fost suficient de multe cazuri de infectii cu virusul West Nile, n. red) pentru a recunoaste.

ALERTA in Grecia! Avertisment pentru TURISTI din cauza virusului West Nile. Boala poate fi FATALA

Dupa incendiile de vegetatie si dese greve ale muncitorilor, un alt avertisment vine din partea autoritatilor elene. Oficialii greci avertizeaza ca tantarii reprezinta un pericol pentru sanatatea oamenilor.

Germania: Octavian Ursu, candidatul CDU, de origine romana, a castigat alegerile pentru Primaria din Gorlitz

Octavian Ursu, un german de origine romana, a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria orasului Gorlitz landul Saxonia), invingandu-l pe candidatul extremei-drepte, anunta presa germana.

Si presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a fost amendat de jandarmi pentru protestul din Valea Uzului

Dupa vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Covasna, jandarmii l-au amendat cu 3. 000 de lei si pe Borboly Csaba, presedintele CJ Harghita, pentru protestul desfasurat, in 6 iunie, in fata cimitirului militar din Valea Uzului, informeaza agentia ungara de presa MTI.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )