Libnet.ro
UNICEF

06:00

Florin Iordache, despre remaniere: Premierul va anunta luni. Cred ca va anunta ministri interimari

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, despre remaniere: Premierul va anunta luni. Cred ca va anunta ministri interimari

Deputatul PSD Florin Iordache a afirmat duminica, pentru Mediafax, ca premierul Viorica Dancila va anunta luni decizia luata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a ii numi pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici la Dezvoltare, respectiv Transporturi. in opinia lui Iordache, premierul va fi nevoit sa numeasca ministri interimari. continuă pe Hotnews

Florin Iordache, mesaj transant despre suspendarea lui Iohannis

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a declarat vineri pentru AGERPRES ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este ultimul demers luat in calcul de social-democrati, chiar daca acesta.

Iordache despre refuzul numirii ministrilor: Presedintele a intrat n campanie. Suspendarea este ultima varianta luata n calcul de PSD

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri pentru Hotnews. ro ca presedintele Klaus Iohannis este in campanie electorala si ca acesta vrea sa blocheze activitatea Guvernului cu astfel de actiuni. Iordache a mai spus ca asteapta motivarea presedintelui si abia atunci PSD va lua o decizie in ceea ce priveste situatia din Guvern.

Iordache, despre protestatarul care l-a apostrofat pe Nicolicea: Iesiri la limita legii. Vom analiza daca legile sunt prea usoare

Deputatul PSD Florin Iordache i-a luat apararea colegului social-democrat Eugen Nicolicea, dupa ce acesta a fost apostrofat si urmarit in trafic de un protestatar, spunand ca aceste iesiri sunt la limita legii si urmeaza sa analizeze daca legile sunt prea usoare.

FLORIN IORDACHE: Suspendarea presedintelui, un ultim demers

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis este ultimul demers luat in calcul de social-democrati.

VIDEO Eugen Nicolicea, apostrofat si urmarit n trafic de un protestatar / Florin Iordache: Este inadmisibil. Vom analiza daca legile sunt prea usoare

Protestatarul Marian Ceausescu l-a abordat, duminica, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea in fata unui imobil in Bucuresti, in timp ce deputatul urca in masina, dupa cum se vede dintr-o transmisie video de pe pagina de Facebook a protestatarului. Ulterior, acesta l-a urmarit in trafic pe deputat, relateaza Mediafax. Colegul social-democrat Florin Iordache a declarat pentru Mediafax, in legatura cu gestul protestatarului, ca aceste iesiri sunt la limita legii si este inadmisibil modul in care se jigneste.

Florin Iordache, reactie exploziva dupa ce Eugen Nicolicea a fost urmarit si apostrofat de un protestatar

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, in legatura cu protestarul care l-a apostrofat si urmarit in trafic, duminica, pe Eugen Nicolicea ca aceste iesiri sunt la limita legii si este inadmisibil.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2728 seconds )