Libnet.ro
UNICEF

12:46

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!. PNL: E un gest adresat tuturor cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!. PNL: E un gest adresat tuturor cetatenilor

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana. Liberalii i-au cerut demisia. continuă pe Adevărul

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana.

Sesizare disciplinara facuta de USR impotriva lui Florin Iordache. Un gest similar facut de Marius Ghinea, trecut cu vederea de USR-isti

Deputatii USR au depus, miercuri, dupa ce Florin Iordache a aratat semne obscene in plenul parlamentului, o sesizare disciplinara la conducerea Camerei Deputatilor si la Comisia Juridica. Un gest similar, facut i.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata (VIDEO)

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

Reactia dura a lui Florin Iordache dupa Raportul MCV din Parlamentul European despre Romania: E un dispret total

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, este de parere ca implementarea solicitarilor Comisiei Europene din MCV, pe care acesta le considera absurde, ar bloca.

Florin Iordache, reactie dupa ce a aratat scene obscene in Parlament: Cu mainile ridicate, care e problema?

Florin Iordache a fost surprins miercuri de camerele de filmare atunci cand, coborand de la tribuna Parlamentului, a aratat semne obscene Opozitiei. Florin Iordache sustine ca nu a aratat semne obscene si ca a.

Scandal de proportii in Parlament. Florin Iordache, GESTURI OBSCENE catre opozitie: Vom merge mai departe cu toata opozitia pe care a aratat-o Comisia Europeana (FOTO, VIDEO)

Scandal in Parlament dupa publicarea raportului MCV. Deputatul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, a facut semne obscene catre reprezentantii.

Florin Iordache si-a pierdut cumpatul: a aratat semne obscene catre Opozitie si a criticat dur raportul MCV: Vrem o tara independenta! Vrem sa ne conducem noi!

La o zi dupa cel mai critic raport MCV pe care Romania l-a primit de la aderarea la UE, Camera Deputatilor, cu votul coalitiei PSD-ALDE, a adoptat cele doua ordonante de urgenta initiate de Ministerul Justitiei, care au modificat legile Justitiei, legi care, la randul lor, au fost modificate de PSD in Parlament. PNL si USR au votat impotriva. Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, in plen, semne obscene Opozitiei.

Deputatul PSD Florin Iordache nu e singurul ales care a facut gesturi obscene in Parlament. Cine a dat startul?

Presedintele comisiei speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a facut gesturi obscene la adresa opozitiei, dupa ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile.

Florin Iordache, gesturi obscene catre Opozitie

ACTUALIZARE - Stanescu, despre gestul lui Iordache: Mare greseala, nu suntem la stadion Senatorul Paul Stanescu, vicepremier si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a fost intrebat astazi cum comenteaza gestul deputatului Florin Iordache la adresa reprezentantilor Opozitiei, raspunsul sau fiind acela ca Iordache a facut o mare greseala, pentru ca nu suntem la stadion. ------ Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, astazi degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )