Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fortele de ordine si-au facut datoria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fortele de ordine si-au facut datoria

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a spus astazi ca el crede ca fortele de ordine si-au facut datoria la protestul de miercuri seara din Piata Victoriei, intrebandu-se de ce este incalcat dreptul la libera circulatie al celor care vor sa treaca prin Piata Victoriei, dar care nu vor sa protesteze. Referitor la retinerea jurnalistului german, Iordache spune ca este foarte bine ca a fost retinut, deoarece a incalcat legea si spune ca trebuie sa ne conformam, iar daca legea este incalcata, aceasta trebuie facuta mai dura. continuă pe Ziarul Bursa

Iordache, dupa protestul din Piata Victoriei: Fortele de ordine si-au facut datoria. Trebuie sa facem legea si mai dura

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat joi ca fortele de ordine si-au facut datoria la protestul de miercuri seara din Piata Victoriei. intrebat despre retinerea jurnalistului german, Iordache a precizat ca este foarte bine ca a fost retinut, deoarece a incalcat legea, avertizand totodata ca trebuie sa ne conformam si ca legea trebuie facuta mai dura.

Iordache, dupa protestul din Piata Victoriei: Fortele de ordine si-au facut datoria

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat joi ca fortele de ordine si-a facut datoria la protestele din Piata Victoriei. Eu cred ca fortele de ordine si-au facut da.

Florin Iordache, despre jurnalistul german: Daca a ncalcat legislatia, foarte bine ca l-au retinut /Cred ca fortele de ordine si-au facut datoria

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a spus joi ca el crede ca fortele de ordine si-au facut datoria la protestul de miercuri seara din Piata Victoriei. Referitor la retinerea jurnalistului german, Iordache spune ca este foarte bine ca a fost retinut, deoarece a incalcat legea si spune ca trebuie sa ne conformam, iar daca legea este incalcata, aceasta trebuie facuta mai dura, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )