Libnet.ro
UNICEF

21:47

Imagini de colectie cu Florin Iordache: Discurs in fata unei sali goale in 2004: Votati-ma pe mine, votati...pentru a fi aproape de Uniunea Europeana

B1 B1,
Imagini de colectie cu Florin Iordache: Discurs in fata unei sali goale in 2004: Votati-ma pe mine, votati...pentru a fi aproape de Uniunea Europeana

Florin Iordache a devenit unul din cei mai cunoscuti politicieni din Romania datorita incepand din 2017, fiind viral in mediul online ca si ministrul Alta intrebare dupa conferinta de presa in care a. continuă pe B1

Imagini de colectie cu Florin Iordache: Discurs in fata unei sali goale in 2004: Votati-ma pe mine, votati...pentru a fi aproape de Uniunea Europeana (VIDEO)

Florin Iordache a devenit unul din cei mai cunoscuti politicieni din Romania datorita incepand din 2017, fiind viral in mediul online ca si ministrul Alta intrebare dupa conferinta de presa in care a.

Florin Iordache, despre raportul MCV: CE dovedeste dispret total fata de intreaga ordine de drept si constitutionala din Romania

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, este de parere ca implementarea solicitarilor Comisiei Europene din MCV, pe care acesta le considera absurde, ar bloca.

Florin Iordache declara razboi Comisiei Europene: Implementarea solicitarilor absurde din MCV ar bloca intreaga justitie din Romania

Presedintele Comisiei parlamentare pentru legile Justitiei, Florin Iordache, spune ca implementarea solicitarilor absurde ale Comisiei Europene din Raportul MCV ar bloca intreaga justitie din Romania si ca institutia europeana arata nu doar ca isi depaseste prerogativele stabilite prin Tratat, dar dovedeste dispret total fata de intreaga ordine de drept si constitutionala din Romania.

Florin Iordache, gesturi obscene catre Opozitie

ACTUALIZARE - Stanescu, despre gestul lui Iordache: Mare greseala, nu suntem la stadion Senatorul Paul Stanescu, vicepremier si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a fost intrebat astazi cum comenteaza gestul deputatului Florin Iordache la adresa reprezentantilor Opozitiei, raspunsul sau fiind acela ca Iordache a facut o mare greseala, pentru ca nu suntem la stadion. ------ Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, astazi degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon.

Portretul lui Florin Iordache, politicianul anti-justitie si anti-bun simt. Cum a ajuns de la fabrica de mobila din Caracal in Parlament si in Guvern

Florin Iordache este autorul Ordonante 13, care a scos sute de mii de oameni in strada. Ulterior, Iordache a fost instalat de Liviu Dragnea in fruntea Comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei si codurile penale. Va mai amintiti de martea neagra din 2013? Tot Iordache a dirijat-o. Azi, deputatul PSD a aratat Opozitiei, Romaniei si Europei degetul mijlociu, fara sa ofere vreo explicatie, dar cerand, ca de obicei, alta intrebare.

Florin Iordache, reactie dupa ce a aratat scene obscene in Parlament: Cu mainile ridicate, care e problema?

Florin Iordache a fost surprins miercuri de camerele de filmare atunci cand, coborand de la tribuna Parlamentului, a aratat semne obscene Opozitiei. Florin Iordache sustine ca nu a aratat semne obscene si ca a.

Deputatul PSD Florin Iordache nu e singurul ales care a facut gesturi obscene in Parlament. Cine a dat startul?

Presedintele comisiei speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a facut gesturi obscene la adresa opozitiei, dupa ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile.

Florin Iordache, cap de afis in Bloomberg: Raportul anticoruptie al UE primeste degetul mijlociu in Romania (VIDEO)

Gestul incalificabil al lui Florin Iordache de miercuri din Parlamentul Romaniei l-a facut pe acesta vedeta in reputata publicatie Bloomberg. Un politician roman de la varful puterii a aratat degetul.

Sesizare disciplinara facuta de USR impotriva lui Florin Iordache. Un gest similar facut de Marius Ghinea, trecut cu vederea de USR-isti

Deputatii USR au depus, miercuri, dupa ce Florin Iordache a aratat semne obscene in plenul parlamentului, o sesizare disciplinara la conducerea Camerei Deputatilor si la Comisia Juridica. Un gest similar, facut i.

VIDEO Florin Iordache, gest obscen in Parlament: Vom merge mai departe cu toata opozitia CE

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a facut, miercuri, un gest obscen catre opozitie chiar in plenul forului legislativ, dupa ce PNL si USR au solicitat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )