Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iordache: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui

Hotnews Hotnews,
 Iordache: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat luni ca nu se mai pune problema suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis, odata ce acesta a anuntat revocarea din functie a procurorului-sef al DNA, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Iordache, dupa revocarea lui Kovesi: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a comentat luni decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi, adaugand ca nu crede ca se mai pune problema suspendarii, fiind deja respectata decizia CCR, deci Constitutia.

Florin Iordache: Nu se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat luni ca nu se mai pune problema suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis, odata ce acesta a anuntat revocarea din functie a procurorului-sef.

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a.

Tariceanu nu a respins ideea suspendarii presedintelui

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, nu a respins ideea suspendarii sefului statului, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Lider PSD: Procesul suspendarii presedintelui ar putea deveni inevitabil

Presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, spune ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis poate fi suspendat in conditiile in care acesta nu respecta hotararea Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA. Liderul PSD lasa sa se.

Un influent baron PSD dezvaluie planul suspendarii PRESEDINTELUI: DECIZIA E INEVITABILA

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sustine ca suspendarea presedintelui Klaus Ionannis este o decizie inevitabila in conditiile in care acesta refuza sa puna in aplicare decizia CCR de revocare a.

PSD merge pana la CAPAT: Planul SUSPENDARII presedintelui IOHANNIS prinde contur: Nu este necesar, ce spune CONSTITUTIA

Coalitia urmeaza sa decida daca va demara procedurile de suspendare ale presedintelui, in contextul in care seful statului refuza de o luna sa puna in aplicare decizia CCR de revocare a Laurei Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )