Libnet.ro
UNICEF

20:15

Iordache despre OUG pe legile justitiei: Oamenii care ne-au votat se uita la noi cu incredere. Mii de romani asteapta sa facem dreptate

Hotnews Hotnews,
 Iordache despre OUG pe legile justitiei: Oamenii care ne-au votat se uita la noi cu incredere. Mii de romani asteapta sa facem dreptate

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a declarat miercuri, la Parlament, ca electoratul PSD nu mai are rabdare si doreste promovarea OUG-urilor pe tema codurilor penale, completurilor de cinci si a protocoalelor. Iordache sustine ca OUG-urile trebuiau adoptate ieri si ca oamenii care au votat PSD asteapta sa se faca dreptate. continuă pe Hotnews

Criza in justitie. GRECO si MONEYVAL sustin ca nu au fost informate asupra adoptarii OUG pe legile justitiei. Sectia speciala trebuie desfiintata

GRECO Grupul Statelor impotriva Coruptiei si Comitetul MONEYVAL - Comitet de experti pentru evaluarea masurilor de combatere a spalarii banilor, ambele organisme din Consiliul Europei, sustin ca nu au fost informate asupra adoptarii OUG 7/2019 privind modificarea legilor justitiei, anunta DNA.

Viorica Dancila anunta adoptarea proiectului de modificare a OUG 7 pe Legile justitiei. CSM a avizat negativ propunerea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de marti, adoptarea proiectului pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului consultativ negativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Viorica Dancila anunta adoptarea proiectului de modificare a OUG 7 pe Legile Justitiei. CSM a avizat negativ propunerea

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de marti, adoptarea proiectului pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului consultativ negativ al Consiliului Superior al Magistraturii.

Guvernul adopta noua ordonanta care modifica OUG 7 pe legile Justitiei. CSM a dat aviz negativ

Guvernul Dancila aproba modificarile la OUG 7 in sedinta care are loc miercuri. Anuntul a fost facut in debutul reuniunii de premierul Viorica Dancila. Aprobam astazi solutiile convenite cu conducerea.

Profesorii si studentii de la Litere ies in strada pentru a PROTESTA impotriva OUG prin care au fost modificate LEGILE JUSTITIEI

Profesorii si studentii Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti se alatura si ei protestului impotriva Ordonantei 7, care modifica Legile Justitiei. Scriitorul si filosoful Andrei Cornea a.

Criza in justitie.Plenul CSM a avizat negativ proiectul de modificare a OUG 7/2019 pe Legile justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ, marti, proiectul de modificare a OUG 7/2019 pe legile justitiei. Avizul magistratilor din CSM este unul consultativ.

S-a adoptat noua ordonanta pentru legile justitiei: de ce sunt praf in ochi modificarile OUG 7

Pe parcursul zilei de ieri, Tudorel Toader a tinut o conferinta de presa pentru a se lauda cu modificarile aduse legilor justitiei. Acestea ar fi menite sa opreasca protestele magistratilor, dar avand in vedere continutul, probabilitatea este infima. Ordonanta de urgenta cu numarul 7 pe 2019 a fost criticata din toate partile de la adoptia [] .

Noi PROTESTE indreptate impotriva Ordonantei 7 ce modifica legile justitiei, anuntate in fata Ministerului Justitiei

Un nou protest indreptat impotriva controversatei Ordonante 7 ce modifica legile justitiei este anuntat duminica, la ora 19:00, in fata MinisteruluiJustitiei, se arata pe pagina de Facebook detinuta.

ORBAN: APCE a admis solicitarea PNL pe OUG privind legile justitiei

Comisia de Monitorizare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE) a admis, astazi, solicitarea Partidului National Liberal de a fi sesizata Comisia de la Venetia fata de noile modificari aduse legilor justitiei prin ordonante de urgenta.

GRECO: Nu am fost consultati de autoritatile romane despre modificarea legilor Justitiei

Ordonanta prin care sunt aduse modificari OUG 7 a fost adoptata, dar CSM a dat avizul negativ per total Secretariatul Executiv al GRECO - Grupul Statelor impotriva Coruptiei si cel al Comitetului MONEYVAL n. r. comitet de experti pentru evaluarea masurilor de combatere a spalarii banilor), ambele organisme din cadrul Consiliului Europei, sustin ca nu au fost consultate ori informate de catre autoritatile romane asupra adoptarii OUG 7/2019 privind modificarea legilor Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )