Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iordache, dupa protestul din Piata Victoriei: Fortele de ordine si-au facut datoria. Trebuie sa facem legea si mai dura

Adevărul Adevărul,
Iordache, dupa protestul din Piata Victoriei: Fortele de ordine si-au facut datoria. Trebuie sa facem legea si mai dura

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat joi ca fortele de ordine si-au facut datoria la protestul de miercuri seara din Piata Victoriei. intrebat despre retinerea jurnalistului german, Iordache a precizat ca este foarte bine ca a fost retinut, deoarece a incalcat legea, avertizand totodata ca trebuie sa ne conformam si ca legea trebuie facuta mai dura. continuă pe Adevărul

Iordache, dupa protestul din Piata Victoriei: Fortele de ordine si-au facut datoria

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat joi ca fortele de ordine si-a facut datoria la protestele din Piata Victoriei. Eu cred ca fortele de ordine si-au facut da.

Mihai Sora, bruscat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei: Misca-te mai incolo, mosule! (VIDEO)

Filosoful Mihai Sora a fost prezent miercuri seara la protestul din Piata Victoriei. Ulterior, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Sora, in varsta de 101 ani, a dat de inteles ca a fost bruscat de.

Fortele de ordine si-au facut datoria

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a spus astazi ca el crede ca fortele de ordine si-au facut datoria la protestul de miercuri seara din Piata Victoriei, intrebandu-se de ce este incalcat dreptul la libera circulatie al celor care vor sa treaca prin Piata Victoriei, dar care nu vor sa protesteze. Referitor la retinerea jurnalistului german, Iordache spune ca este foarte bine ca a fost retinut, deoarece a incalcat legea si spune ca trebuie sa ne conformam, iar daca legea este incalcata, aceasta trebuie facuta mai dura.

Protestul din Piata Victoriei s-a incheiat

UPDATE - Manifestatia din Piata Victoriei din Capitala - unde cateva mii de oameni au protestat fata de modificarea codurilor penale - s-a incheiat dupa aproximativ cinci ore. in timpul protestelor, au avut.

Protestul din Piata Victoriei: Jandarm, filmat in timp ce folosea spray lacrimogen, pe ascuns, in mijlocul manifestantilor(FOTO, VIDEO)

Protestul de miercuri seara din Piata Victoriei a fost marcat de momente foarte tensioate, jandarmii fiind acuzati de exces de zel de protestatari pentru ca au folosit spray-uri lacrimogene in mijlocul.

Jurnalist german, ridicat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei (VIDEO SOCANT)

Un jurnalist german a fost ridicat miercuri de jandarmi, in timpul protestului din Piata Victoriei. Jurnalistul se numeste Paul Arne Wagner si este realizatorul unui documentar despre Liviu Dragnea, in judetul.

Jurnalist german, ridicat de jandarmi la protestul din Piata Victoriei: Paul Arne Wagner a facut un documentar despre Liviu Dragnea, in Teleorman (VIDEO SOCANT)

Un jurnalist german a fost ridicat miercuri de jandarmi, in timpul protestului din Piata Victoriei. Jurnalistul se numeste Paul Arne Wagner si este realizatorul unui documentar despre Liviu Dragnea, in judetul.

Momente incredibile la protestul din Piata Victoriei: Mihai Sora a fost incercuit de jandarmi (FOTO)

La 101 de ani, Mihai Sora a venit in Piata Victoriei din Capitala pentru a participa la protestul impotriva modificarilor la codul de procedura penala. Acesta lucru a fost bine primit de participanti, dar a dus.

Florin Iordache, despre jurnalistul german saltat din Piata Victoriei: Foarte bine ca l-au retinut. Trebuie sa facem legea si mai dura (VIDEO)

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a declarat joi ca fortele de ordine si-au facut datoria miercuri la protestul din Piata Victoriei si ca.

Alina Mungiu-Pippidi, referitor la protestul din Piata Victoriei: Ma ingrijoreaza destul de mult ce vad in aceasta seara. Avem un grup de oameni care sunt foarte provocatori

Alina Mungiu-Pippidi s-a aratat foarte ingrijorata de felul in care se desfasoara protestele indreptate impotriva PSD. Ma ingrijoreaza destul de mult ce vad in aceasta seara, in ciuda faptului .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )