Libnet.ro
UNICEF

08:00

LIVETEXT / VIDEO Codul de procedura penala, adoptat la ora 22.00 n Camera Deputatilor. USR: De astazi, Romnia este un rai al infractorilor

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT / VIDEO Codul de procedura penala, adoptat la ora 22.00 n Camera Deputatilor. USR: De astazi, Romnia este un rai al infractorilor

Proiectul PSD de modificare a Codului de procedura penala este dezbatut si votat luni seara in plenul Camerei Deputatilor, camera decizionala, dupa o dezbatere in viteza in Comisia speciala condusa de Florin Iordache, care a avut loc in aceeasi zi. Sedinta de plen a inceput in jurul orei 16, insa este de asteptat sa se intre pe Codul de procedura penala de la ora 18, intrucat raportul nu este gata redactat. 57 Proiectul a fost adoptat cu 175 voturi pentru, 78 impotriva si 1 abtinere. 20:52 Deputatii USR aplauda ironic dupa fiecare vot in parte iar unii dintre ei scandeaza Uraaa!. Gabriel Vlase comenteaza: Era mai bine cu fluierele alea. UPDATE 20:30 Deputatii voteaza rapid articolele din lege. continuă pe Hotnews

ACTUALIZAT Codul de procedura penala, adoptat la ora 22.00 n Camera Deputatilor. USR: De astazi, Romnia este un rai al infractorilor

Proiectul PSD de modificare a Codului de procedura penala a fost votat luni seara tarziu, cu cateva minute inainte de ora 22. 00, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, dupa ore intregi de dezbateri si dupa o dezbatere in viteza in Comisia speciala condusa de Florin Iordache, care a avut loc in aceeasi zi. Proiectul merge la promulgare la presedintele Klaus Iohannis, insa si cei de la PNL si cei de la USR au anuntat ca o vor ataca la Curtea Constitutionala. Intra in articol pentru principalele prevederi ale acestui proiect.

LIVETEXT / VIDEO Codul de procedura penala, la votul deputatilor. Opozitia reclama amendamentele odioase ale PSD. USR: O persoana s-a cocotat n fruntea partidului si da ordine precum Ceausescu

Proiectul PSD de modificare a Codului de procedura penala este dezbatut si votat luni seara in plenul Camerei Deputatilor, camera decizonala, dupa o dezbatere in viteza in Comisia speciala condusa de Florin Iordache, care a avut loc in aceeasi zi. Sedinta de plen a inceput in jurul orei 16, insa este de asteptat sa se intre pe Codul de procedura penala de la ora 18, intrucat raportul nu este gata redactat.

LIVETEXT / VIDEO Codul de procedura penala, la votul final pna noaptea trziu. Opozitia reclama amendamentele odioase ale PSD. USR: O persoana s-a cocotat n fruntea partidului si da ordine precum Ceausescu / Se voteaza fiecare dintre cele 320 de amendamen

Proiectul PSD de modificare a Codului de procedura penala este dezbatut si votat luni seara in plenul Camerei Deputatilor, camera decizionala, dupa o dezbatere in viteza in Comisia speciala condusa de Florin Iordache, care a avut loc in aceeasi zi. Sedinta de plen a inceput in jurul orei 16, insa este de asteptat sa se intre pe Codul de procedura penala de la ora 18, intrucat raportul nu este gata redactat. UPDATE 20:52 Deputatii USR aplauda ironic dupa fiecare vot in parte iar unii dintre ei scandeaza Uraaa!. Gabriel Vlase comenteaza: Era mai bine cu fluierele alea. UPDATE 20:30 Deputatii voteaza rapid articolele din lege.

Modificarile la codul de procedura penala, adoptate pe repede-inainte in Parlament. Scandal urias intre putere si opozitie: De astazi Romania este un rai al infractorilor! (VIDEO)

UPDATE:Proiectul de modificare a Codului de procedura penala a fost votat luni seara tarziu, cu cateva minute inainte de ora 22. 00, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, dupa.

Comisia Iordache. Raport favorabil pentru modificarile la Codul de procedura penala

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache a dat luni raport pe proiectul de modificare a Codului de procedura penala, intr-o dezbatere fulger, dupa ce proiectul a fost adoptat fara probleme de Senat saptamana trecuta.

Dezbateri in Comisia Iordache: Codul de procedura penala, pe repede inainte in Parlament(VIDEO)

Continua schimbarile la legile justitiei. Comisia parlamentara speciala in domeniul Justitiei se reuneste luni pentru dezbateri asupra modificarilor la Codul de Procedura Penala, dar si pentru reexaminarea,.

Dezbateri in Comisia Iordache: Codul de procedura penala, pe repede inainte in Parlament(FOTO, VIDEO)

Continua schimbarile la legile justitiei. Comisia parlamentara speciala in domeniul Justitiei se reuneste luni pentru dezbateri asupra modificarilor la Codul de Procedura Penala, dar si pentru reexaminarea,.

Modificarile la codul de procedura penala, adoptate pe repede-inainte in Parlament. Scandal urias intre putere si opozitie in plenul reunit (VIDEO)

Modificarile la codul de procedura penala au aprins spirite in Parlament! Opozitia si puterea si-au lansat acuzatii reciproce in plenul reunit in care PSD-ALDE forteaza votarea a nu mai putin de 327 de.

PMP: Codul de Procedura Penala nu are o viziune corecta, europeana si profesionista

PMP critica vechement, intr-un comunicat de presa emis, luni seara, dupa ce Parlamentul a votat modificarile la codul de procedura penala. in opinia PMP, Codul de Procedura Penala respecta o linie imprimat.

Pe repede inainte! Codul de procedura penala, programat deja pentru dezbatere si vot final in Camera Deputatilor

Modificarile cu dedicatie aduse Codului de procedura penala vor intra luni in dezbaterea Camerei Deputatilor, forul decizional, dupa ce miercuri au fost adoptate, aproape fara nicio dezbatere, de Senat, anunta G4Media .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )