Libnet.ro
UNICEF

07:00

PNL, dupa declaratiile Vioricai Dancila privind raportul MCV: Am avut parte de acelasi gest pe care l-a facut Florin Iordache, dar in cuvinte (VIDEO)

B1 B1,
PNL, dupa declaratiile Vioricai Dancila privind raportul MCV: Am avut parte de acelasi gest pe care l-a facut Florin Iordache, dar in cuvinte (VIDEO)

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, a criticat, joi, in termeni duri, decleratiile premierului Viorica Dancila, cu privire la rezolutia Parlamentului European cu privire la Romania si la concluziile. continuă pe B1

Tariceanu, reactie privind raportul MCV extrem de critic la adresa Romaniei: Comisia Europeana intra intr-o zona politica, care nu e justificata

Calin Popescu Tariceanu se arata complet nemultumit de raportul MCV extrem de critic privind statul de drept din Romania ce a fost facut public marti de catre Comisia Europeana. Am o serie de informatii.

Dancila, despre raportul MCV: Nu-i corect, nu suntem luati in seama

Premierul Viorica Dancila s-a declarat revoltata si dezamagita de concluziile raportului MCV al Comisiei Europene privind Romania, avand in vedere, printre altele, ca argumentele Guvernului Romaniei nu au fost luate in seama la elaborarea documentului.

Reactia lui Iohannis la raportul MCV: Acest accident al democratiei trage tara inapoi

Comisia Europeana a facut public raportul MCV cu referire la situatia din Romania. La scurt timp dupa, Iohannis a adus numeroase critici la adresa guvernului Dragnea-Dancila pe un ton cat se poate de agresiv. Pe parcursul zilei de marti, 13 noiembrie, Comisia Europeana a facut public un raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare. Documentul [] .

Raportul MCV: Libertatea presei trebuie asigurata n contextul noului regulament privind protectia datelor

Statele membre au obligatia sa asigure libertatea presei, in contextul noului regulament european privind protectia datelor, arata raportul MCV privind Romania, publicat marti. Mentiunea apare dupa cateva consideratii generale privind presa, la capitolul Situatia generala. Amintim ca saptamana trecuta autoritatea pentru protectia datelor a invocat acest nou regulament pentru a cere RISE Project, sub amenintarea unei amenzi de 20 de milioane de euro, sa-si dezvaluie sursele in investigatia Valiza TelDrum.

Dancila, dezamagita si revoltata de raportul MCV: Care este rostul intrebarilor lui Frans Timmermans?

Premierul Romaniei Viorica Dancila a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca este dezamagita si revoltata de raportul MCV, intrebandu-se care este rostul celor 18 intrebari pe care Frans Timmermans I le-a adresat.

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila! Este o rusine pentru Romania

PNL cere din nou demisia Vioricai Dancila. Raluca Turcan spune ca premierul ar fi trebuit sa-si anunte demisia in plen. Azi, PNL solicita demisia lui Liviu Dragnea, ca sa ne scuteasca de fiecare zi i.

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV, prezentate in Parlamentul European. Dana Girbovan: Rezolutia este genul de actiune a politicienilor care genereaza euroscepticismul in Romania

Rezolutia privind statul de drept din Romania si raportul MCV vor fi prezentate marti in Parlamentul European. Noul raport MCV ar mari numarul recomandarilor pe care Comisia Europeana le face Romaniei in.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Alina Mungiu-Pippidi, despre raportul MCV: Este unul foarte partial care ignora unele concluzii si pune altele inainte. El trebuia sa inceteze dupa primii 3 ani (VIDEO)

Alina Mungiu-Pippidi a comentat pentru B1TV raportul MCV publicat de Comisia Europeana care a fost publicat marti si este unul extrem de dur la adresa la Romaniei. Politologul a aratat ca acest raport are anumite.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )