Libnet.ro
UNICEF

14:00

Raspunsul ambasadei Frantei dupa ce Iordache a trimis legile Justitiei traduse: Dispunem de propriile servicii de traducere in acest scop

Adevărul Adevărul,
Raspunsul ambasadei Frantei dupa ce Iordache a trimis legile Justitiei traduse: Dispunem de propriile servicii de traducere in acest scop

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii de traducere in acest scop, se arata intr-un raspuns al misiunii diplomatice transmis la solicitarea Agerpres. continuă pe Adevărul

Reactia ambasadei Frantei dupa ce Florin Iordache a trimis legile Justitiei

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii.

Ambasada Frantei, replica acida la initiativa lui Iordache de a traduce legile justitiei: Dispunem de propriile servicii de traducere

Ambasada Frantei in Romania urmareste cu atentie ansamblul evolutiilor legate de reforma Justitiei, inclusiv discutiile din cadrul societatii romanesti si dispune de propriile servicii de traducere in acest scop, se arata intr-un raspuns al misiunii diplomatice transmis la solicitarea Agerpres.

Serban Nicolae, despre mesajul Ambasadei Frantei la legile traduse ale Justitiei: Nu dau doi bani

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca nu ii crede de buna-credinta pe sefii misiunilor diplomatice, facand referire la reactia Ambasadei Frantei dupa primirea textelor traduse ale celor trei legi privind domeniul Justitiei.

Iordache ALTA iNTREBARE ia la MISTO ambasadele: Am tradus Legile Justitiei. NU SE CUNOASTE LIMBA ROMANA SUFICIENT! (VIDEO)

Florin Iordache a tradus in limba engleza proiectele de acte normative prin care au fost modificate legile Justitiei, pentru a se asigura ca ambasadele straine la Bucuresti inteleg cat mai bine.

Iordache i-a transmis lui Melescanu modificarile pe legile Justitiei pentru a le prezenta ambasadorilor

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, a transmis joi ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, proiectele de acte normative prin care au fost modificate Legile.

Modificarile pe legile Justitiei, trimise de Iordache lui Melescanu pentru a le prezenta ambasadorilor

Proiectele de acte normative prin care au fost modificate legile Justitiei au fost transmise joi ministrului de Externe, Teodor Melescanu, de catre Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale.

Cine sunt cei sapte reprezentanti ai societatii civile care se vor intalni cu premierul Tudose pentru a discuta despre legile Justitiei

Sapte persoane vor reprezenta cele 43 de organizatii civice care i-au trimis saptamana trecuta o scrisoare premierului Mihai Tudose pentru o intalnire in care sa fie discutate modificarile aduse la legile Justitiei.

Legile justitiei au fost traduse pentru ambasade: Totul s-a desfasurat sub supravegherea lui Florin Iordache

Florin Iordache le raspunde contestatarilor legilor justitiei. Seful comisiei care se ocupa de aceste reglementari s-a ocupat, alaturi de ministrul de Externe Teodor Melescanu ca modificarile aduse legilor.

in plin SCANDAL, LEGILE JUSTITIEI au fost TRADUSE pentru AMBASADE: Totul s-a desfasurat SUB SUPRAVEGHEREA lui ...

Florin Iordache le raspunde contestatarilor legilor justitiei. Seful comisiei care se ocupa de aceste reglementari s-a ocupat, alaturi de ministrul de Externe Teodor Melescanu ca modificarile aduse legilor.

Legile Justitiei, traduse pentru ambasade si trimise catre acestea

Deputatul Florin Iordache a transmis, joi, ministrului de Externe, Teodor Melescanu, textul tradus al celor trei legi privind domeniul Justitiei care au fost adoptate in Parlament, precum si un rezumat cu amendamentele depuse la pachetul de legi, au declarat surse parlamentare pentru agentia Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )