Libnet.ro
UNICEF

15:30

Scandal de proportii in Parlament. Florin Iordache, GESTURI OBSCENE catre opozitie: Vom merge mai departe cu toata opozitia pe care a aratat-o Comisia Europeana (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Scandal de proportii in Parlament. Florin Iordache, GESTURI OBSCENE catre opozitie: Vom merge mai departe cu toata opozitia pe care a aratat-o Comisia Europeana (FOTO, VIDEO)

Scandal in Parlament dupa publicarea raportului MCV. Deputatul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, a facut semne obscene catre reprezentantii. continuă pe B1

Florin Iordache, gesturi obscene catre Opozitie

ACTUALIZARE - Stanescu, despre gestul lui Iordache: Mare greseala, nu suntem la stadion Senatorul Paul Stanescu, vicepremier si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a fost intrebat astazi cum comenteaza gestul deputatului Florin Iordache la adresa reprezentantilor Opozitiei, raspunsul sau fiind acela ca Iordache a facut o mare greseala, pentru ca nu suntem la stadion. ------ Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, astazi degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la microfon.

Scandal urias in Parlament. Florin Iordache le-a aratat degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie - VIDEO

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache le-a aratat, miercuri, degetul mijlociu de la ambele maini parlamentarilor din Opozitie, care nu au fost de acord cu declaratiile facute de la.

Deputatul PSD Florin Iordache nu e singurul ales care a facut gesturi obscene in Parlament. Cine a dat startul?

Presedintele comisiei speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a facut gesturi obscene la adresa opozitiei, dupa ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea OUG 90/2018 privind legile.

Florin Iordache, reactie dupa ce a aratat scene obscene in Parlament: Cu mainile ridicate, care e problema?

Florin Iordache a fost surprins miercuri de camerele de filmare atunci cand, coborand de la tribuna Parlamentului, a aratat semne obscene Opozitiei. Florin Iordache sustine ca nu a aratat semne obscene si ca a.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana.

Florin Iordache, dupa ce a aratat semne obscene pentru Opozitie: Vi s-a parut. Care-i problema? Alta intrebare!. PNL: E un gest adresat tuturor cetatenilor

Deputatul PSD Florin Iordache a aratat, miercuri, la finalul discursului din Parlament, semne obscene pentru Opozitie. Acesta a criticat dur raportul MCV si a anuntat de la tribuna plenului ca PSD va merge mai departe in ciuda opozitiei din Romania, dar si in ciuda opozitiei aratata de Comisia Europeana. Liberalii i-au cerut demisia.

Sesizare disciplinara facuta de USR impotriva lui Florin Iordache. Un gest similar facut de Marius Ghinea, trecut cu vederea de USR-isti

Deputatii USR au depus, miercuri, dupa ce Florin Iordache a aratat semne obscene in plenul parlamentului, o sesizare disciplinara la conducerea Camerei Deputatilor si la Comisia Juridica. Un gest similar, facut i.

VIDEO Florin Iordache, gest obscen in Parlament: Vom merge mai departe cu toata opozitia CE

Deputatul PSD Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a facut, miercuri, un gest obscen catre opozitie chiar in plenul forului legislativ, dupa ce PNL si USR au solicitat.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

Florin Iordache, dupa gestul obscen din plen: Vi s-a parut! Este anormal modul in care Romania este tratata (VIDEO)

Dupa scandalul din plen, cand a aratat sembne obscene adversarilor politici, deputatul PSD Florin Iordache, a continuat, pe holurile Parlamentului, sa critice recomandarile facute de Comisia Europeana in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )