Libnet.ro
UNICEF

07:45

Surse: Cine deschide lista PSD pentru Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Surse: Cine deschide lista PSD pentru Bruxelles

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va deschide lista PSD la alegerile europarlamentare, sustin surse politice pentru Adevarul. Senatorul Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, va prinde un loc eligibil, iar Florin Iordache, autorul celebrei Ordonante 13, care a scos sute de mii de oameni in strada, e in negocieri avansate cu Liviu Dragnea pentru un loc de europarlamentar, sustin sursele citate. continuă pe Adevărul

Surse: Florin Iordache, sanse mari de a fi pe lista PSD pentru europarlamentare

Deputatul PSD Florin Iordache, autorul celebrei Ordonante 13, care a scos in strada sute de mii de oameni, are sanse mari sa prinda un loc fruntas pe lista PSD pentru europarlamentare, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Florin Iordache este unul dintre oamenii fideli lui Liviu Dragnea. Deocamdata, lista PSD pentru Bruxelles are un singur nume batut in cuie: senatorul Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu.

Iordache Alta intrebare, sanse mari de a fi pe lista PSD pentru europarlamentare

Florin Iordache are sanse mari sa fie pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, si chiar pe un loc fruntas, informeaza Adevarul, care citeaza surse din conducerea partidului. El este autorul Ordonantei de.

Cum se apara Liviu Pop, dupa ce Facebook a sters paginile unor apropiati ai PSD pentru manipularea opiniei publice

Senatorul social-democrat Liviu Pop a reactionat la auzul vestii ca Facebook a sters 31 de pagini si conturi, care distribuiau stiri partizane in favoarea PSD. Foarte bine ca le-au inchis, sustine.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )