Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse: Florin Iordache, sanse mari de a fi pe lista PSD pentru europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Surse: Florin Iordache, sanse mari de a fi pe lista PSD pentru europarlamentare

Deputatul PSD Florin Iordache, autorul celebrei Ordonante 13, care a scos in strada sute de mii de oameni, are sanse mari sa prinda un loc fruntas pe lista PSD pentru europarlamentare, sustin surse din conducerea partidului pentru Adevarul. Florin Iordache este unul dintre oamenii fideli lui Liviu Dragnea. Deocamdata, lista PSD pentru Bruxelles are un singur nume batut in cuie: senatorul Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu. continuă pe Adevărul

Iordache Alta intrebare, sanse mari de a fi pe lista PSD pentru europarlamentare

Florin Iordache are sanse mari sa fie pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, si chiar pe un loc fruntas, informeaza Adevarul, care citeaza surse din conducerea partidului. El este autorul Ordonantei de.

Florin Iordache, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: Am inteles ca tot ceea ce ati facut a fost bine, si ce s-a facut rau, s-a facut in Parlament

Deputatul PSD Florin Iordache l-a atacat, marti, pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, deranjat de prezentarea de la motiunea simpla pe Justitie. inainte de a da lectii la televizor, ar fi bine sa luati.

Florin Iordache, dupa declaratiile lui Iohannis privind bugetul pe 2019: Sper cat mai repede sa retrimita, astfel incat, intr-un plen reunit sa-l trimitem in aceasta forma

Florin Iordache a declarat, dupa ce sesizarea lui Iohannis privind bugetul pe 2019 a fost respinsa de CCR, ca spera ca presedintele sa retrimita Legea bugetului cat mai repede la reexaminare in Parlament pentru.

Florin Iordache: Cresterile semnificative, de la alocatii pana la pensii, nu pot fi aplicate daca nu avem un buget

Cresterile semnificative de alocatii si pensii nu pot fi aplicate atata timp cat nu exista un buget aprobat, a declarat, miercuri, social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

Florin Iordache: Nu vom modifica bugetul. Iohannis va fi obligat sa-l promulge

PSD a reactionat la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,ca va retrimite Parlamentului spre reexaminare Legea bugetului de stat pe anul.

Florin Calinescu, tinta atacurilor fanilor PSD, dupa criticile aduse lui Livulica: VIDEO VIRAL cu juratul de la Romanii au talent (VIDEO)

De cand transmite mesaje dure la adresa PSD si a lui Livulica, Floin Calinescu este tot mai apostrofat in mediul online. De curand, pe retelele sociale s-a viralizat un video in care juratul de la.

Dragnea, despre sustinerea grupului PSD pentru Tudorel Toader la motiune: Vedem miercuri

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al social-democratilor, a declarat luni, intrebat daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are sustinerea deputatilor PSD la motiunea simpla, ca acest lu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2129 seconds )