Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE Codul de procedura penala trece n mare viteza de Comisia Iordache. Amendament pentru Dragnea: se poate ataca o hotarre judecatoreasca pronuntata nainte de intrarea n vigoare a acestei legi

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Codul de procedura penala trece n mare viteza de Comisia Iordache. Amendament pentru Dragnea: se poate ataca o hotarre judecatoreasca pronuntata nainte de intrarea n vigoare a acestei legi

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache a dat luni raport pe proiectul de modificare a Codului de procedura penala, intr-o dezbatere fulger, dupa ce proiectul a fost adoptat fara probleme de Senat saptamana trecuta. Imediat dupa sedinta comisiei, proiectul intra la dezbatere si vot final la Camera Deputatilor. Una dintre ultimele modificari votate luni la comisie este o revenire la intentia PSD din proiectul initial, potrivit careia termenele pentru exercitarea cailor de atac declarate impotriva hotararilor pronuntate pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi si pentru motivele prevazute de aceasta incep sa curga la data intrarii sale in vigoare. continuă pe Hotnews

Dezbateri in Comisia Iordache: Codul de procedura penala, pe repede inainte in Parlament(VIDEO)

Continua schimbarile la legile justitiei. Comisia parlamentara speciala in domeniul Justitiei se reuneste luni pentru dezbateri asupra modificarilor la Codul de Procedura Penala, dar si pentru reexaminarea,.

Dezbateri in Comisia Iordache: Codul de procedura penala, pe repede inainte in Parlament(FOTO, VIDEO)

Continua schimbarile la legile justitiei. Comisia parlamentara speciala in domeniul Justitiei se reuneste luni pentru dezbateri asupra modificarilor la Codul de Procedura Penala, dar si pentru reexaminarea,.

Comisia Iordache. Raport favorabil pentru modificarile la Codul de procedura penala

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache a dat luni raport pe proiectul de modificare a Codului de procedura penala, intr-o dezbatere fulger, dupa ce proiectul a fost adoptat fara probleme de Senat saptamana trecuta.

Modificarile la codul de procedura penala, adoptate pe repede-inainte in Parlament. Scandal urias intre putere si opozitie: De astazi Romania este un rai al infractorilor! (VIDEO)

UPDATE:Proiectul de modificare a Codului de procedura penala a fost votat luni seara tarziu, cu cateva minute inainte de ora 22. 00, de plenul Camerei Deputatilor, in calitate de camera decizionala, dupa.

PMP: Codul de Procedura Penala nu are o viziune corecta, europeana si profesionista

PMP critica vechement, intr-un comunicat de presa emis, luni seara, dupa ce Parlamentul a votat modificarile la codul de procedura penala. in opinia PMP, Codul de Procedura Penala respecta o linie imprimat.

Modificarile la codul de procedura penala, adoptate pe repede-inainte in Parlament. Scandal urias intre putere si opozitie in plenul reunit (VIDEO)

Modificarile la codul de procedura penala au aprins spirite in Parlament! Opozitia si puterea si-au lansat acuzatii reciproce in plenul reunit in care PSD-ALDE forteaza votarea a nu mai putin de 327 de.

Pe repede inainte! Codul de procedura penala, programat deja pentru dezbatere si vot final in Camera Deputatilor

Modificarile cu dedicatie aduse Codului de procedura penala vor intra luni in dezbaterea Camerei Deputatilor, forul decizional, dupa ce miercuri au fost adoptate, aproape fara nicio dezbatere, de Senat, anunta G4Media .

Miscarea Romania impreuna: PSD adopta in graba un nou Cod de procedura penala cu dedicatie pentru infractori si condamnati

Miscarea Romania impreuna RO+), condusa de fostul premier Dacian Ciolos, avertizeaza ca modificari la Codul de Procedura Penala votate luni seara de PSD si de partenerii sai din coalitia parlamentara vor actiona in special in beneficiul inculpatilor si condamnatilor, iar o parte dintre acestea il pot ajuta pe liderul PSD, Liviu Dragnea, in procesele sale penale.

UPDATE Codul de procedura penala intra la vot final n Camera Deputatilor luni seara, imediat dupa sedinta comisiei Iordache / Amendament pentru Dragnea: se poate ataca o hotarre judecatoreasca pronuntata nainte de intrarea n vigoare a acestei legi

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache a dat luni raport pe proiectul de modificare a Codului de procedura penala, intr-o dezbatere fulger, dupa ce proiectul a fost adoptat fara probleme de Senat saptamana trecuta. Imediat dupa sedinta comisiei, proiectul intra la dezbatere si vot final la Camera Deputatilor. Una dintre ultimele modificari votate luni la comisie este o revenire la intentia PSD din proiectul initial, potrivit careia termenele pentru exercitarea cailor de atac declarate impotriva hotararilor pronuntate pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi si pentru motivele prevazute de aceasta incep sa curga la data intrarii sale in vigoare.

Comisia Iordache a respins pe banda toate amendamentele Opozitiei aduse Codului de Procedura Penala. Urmeaza votul in Camera Deputatilor

Comisia speciala pentru modificarea Legilor justitiei, cunoscuta drept Comisia Iordache, s-a reunit astazi pentru a dezbate amendamentele aduse Codului de Procedura Penala, dupa votul primit saptamana trecuta in plenul Senatului. Majoritatea PSD-ALDE-UDMR respinge insa luni toate amendamentele opozitiei. Raportul eliberat de Comisie ar urma sa ajunga tot astazi la Camera Deputatilor pentru votul final.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )