Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cati romani ar renunta la vot pentru bani. Rezultatele unui experiment inedit bazat pe o afirmatie facuta de CTP

Adevărul Adevărul,
Cati romani ar renunta la vot pentru bani. Rezultatele unui experiment inedit bazat pe o afirmatie facuta de CTP

O declaratie facuta in urma cu ceva timp de jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost transformata de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES) intr-un experiment social, centrul de sondare intreband romanii daca ar fi dispusi sa renunte la votul lor daca ar fi rasplititi cu 1000 de lei. continuă pe Adevărul

Sondaj IRES, la propunerea lui CTP: cati romani renunta la vot pentru bani

O declaratie facuta in trecut de catre Cristian Tudor Popescu a adus la un sondaj din partea IRES. Cati romani ar refuza la votul lor pentr o suma de bani? Sondaj IRES: Experimentul CTP IRES a facut un experiment care a devenit cunoscut ca experimentul CTP. Gazetarul a facut un comentariu in trecut care avea .

Digi 24 - IRES a facut experimentul CTP: Cati romani ar renunta la vot in schimbul banilor. Comentariul gazetarului

O declaratie facuta in trecut de Cristian Tudor Popescu a dus la un experiment din partea IRES. Centrul de sondare a intrebat romanii daca in schimbul sumei de 1. 000 de lei ar renunta la votul lor. Rezultatul a fost comentat vineri seara chiar de catre gazetar, la emisiunea Cap limpede de la Digi24.

Cum va arata buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. BEC a dat aprobarea

Antena 3 a prezentat cum va arata buletinul de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Documentul a fost aprobat vineri de Biroul Electoral Central. Primul candidat care apare pe pagina este Klaus.

Cati romani se afla pe lista de asteptare pentru transplant? Agentia de Transplant promite explicatii ample despre procedura de inscriere pe lista, dupa ce Irinel Popescu a admis ca este o nebuloasa

Peste 3. 700 de pacienti romani asteapta in acest moment pe lista pentru un transplant - 30 de pacienti asteapta o inima noua, 3. 039 de persoane sunt in asteptarea unui transplant de rinichi, 625 de bolnavi au nevoie de un transplant de ficat si 7 pacienti de un plaman nou, potrivit datelor din Registrul National de Transplant, publicate astazi de Agentia Nationala de Transplant. Anul acesta, in Romania au fost doar 65 de donatori in moarte cerebrala.

Liga 2: UTA Arad, lider provizoriu dupa 3-0 cu Gloria Buzau; infrangere pentru Farul (Rezultatele zilei)

UTA Arad este, cel putin pentru moment, noul lider din Liga 2, dupa ce s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Gloria Buzau, scor 3-0. Farul Constanta a pierdut cu 1-0 in deplasare cu Metaloglobus, fiind depasita in clasament de formatia bucuresteana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )