Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sondaj IRES. Cum vad romanii decizia taierea salariilor bugetarilor cu 25%

Adevărul Adevărul,
Sondaj IRES. Cum vad romanii decizia taierea salariilor bugetarilor cu 25%

Taierea salariilor bugetarilor cu 25% este considerata o decizie proasta sau foarte proasta de peste jumatate dintre respondentii unui sondaj realizat de IRES la jumatatea acestei saptamani. continuă pe Adevărul

Sondaj IRES - Romania in pandemie: Raed Arafat, personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere. Ce cote au Iohannis si Orban

Raed Arafat este personalitatea publica in care au incredere peste trei sferturi dintre romani 78%), cota presedintelui Klaus Iohannis fiind la jumatate 39%), potrivit unui sondaj IRES, realizat in perioada 7-8 aprilie.

Violeta Alexandru, despre taierea salariilor la demnitari: Sa fie de la varf pana jos!

Violeta Alexandru sustine ca taierea salariilor demnitarilor cu 25% in perioada pandemiei este o reala solidaritate. Ministrul Muncii a adaugat ca trebuie sa fie de la varf pana in jos, subliniind ca doar in acest fel se poate trece prin aceasta criza.

Sondaj IRES. Raed Arafat, omul momentului. Ce incredere mai au romanii in Iohannis si Orban

Secretarul de stat Raed Arafat, unul dintre principalii comunicatori ai Grupului pentru Comunicare Strategica, e personalitatea cu cea mai mare rata de incredere dintre decidenti, potrivit unui sondaj realizat de IRES.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )