Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj IRES. Raed Arafat, omul momentului. Ce incredere mai au romanii in Iohannis si Orban

Adevărul Adevărul,
Sondaj IRES. Raed Arafat, omul momentului. Ce incredere mai au romanii in Iohannis si Orban

Secretarul de stat Raed Arafat, unul dintre principalii comunicatori ai Grupului pentru Comunicare Strategica, e personalitatea cu cea mai mare rata de incredere dintre decidenti, potrivit unui sondaj realizat de IRES. continuă pe Adevărul

Sondaj IRES. Raed Arafat, pe primul loc in preferintele romanilor cu un procent de incredere de aproape 80%

Un ultimul sondaj realizat de IRES, in perioada 7-8 aprilie, arata ca Raed Arafat s-a situat pe locul intai in ceea ce priveste increderea romanilor in persoanele publice.

Raed Arafat: E posibil ca dupa Paste sa mai relaxam masurile. Va trebui sa invatam sa traim cu acest virus

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat ca abia dupa perioada Pastelui, in functie de cum evolueaza situatia cu COVID-19 in tara noastra, se va decide daca e cazul sa se mai relaxeze masurile.

Sondaj IRES - Romania in pandemie: Raed Arafat, personalitatea in care romanii au cea mai mare incredere. Ce cote au Iohannis si Orban

Raed Arafat este personalitatea publica in care au incredere peste trei sferturi dintre romani 78%), cota presedintelui Klaus Iohannis fiind la jumatate 39%), potrivit unui sondaj IRES, realizat in perioada 7-8 aprilie.

Raed Arafat: Va fi o perioada ca in razboi. Cazurile existente sunt mult mai multe decat cazurile care sunt confirmate

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat afirma ca in Romania, la fel ca in orice tara cu transmitere comunitara a virusului SARS-Cov-2, numarul cazurilor de imbolnavire este cu mult mai mare decat cazurile diagnosticate, el sustinand ca in Romania inca greul nu s-a terminat si inca nu am ajuns la ce este foarte greu.

Raed Arafat: Avem o crestere de 500 de cazuri, e un semn de ingrijorare. Masurile luate nu sunt respectate

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca faptul ca se inregistreaza 500 de noi cazuri de imbolnavire este un semn de ingrijorare si ca este clar ca masurile luate nu sunt respectate.

Raed Arafat, despre muncitorii sezonieri: Nimeni nu a crezut ca vor fi 2.000 pe zi. Solicitarea, pe cale diplomatica

Raed Arafat sustine referitor la situatia creata de plecarea muncitorilor sezonieri din tara, ca solicitarea a fost facuta pe cale diplomatica, dar ca nimeni nu a crezut ca vor fi chemati 2. 000 de romani intr-o singura zi.

Raed Arafat promite ca romanii vor sti din timp cum pot sarbatori Pastele in aceste timpuri

Secretarul de Stat Raed Arafat a declarat ca romanii vor fi anuntati din timp cum vor putea fi sarba.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Trebuie sa invatam sa traim cu virusul

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, este de parere ca Romania nu a ajuns inca in varful epidemiei de coronavirus. Totusi, Raed Arafat a putut face o estimare legata de o eventuala data la.

Raed Arafat: Testele pentru coronavirus au fost suplimentate. Numarul lor trebuie sa creasca in continuare

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat la Sinteza Zilei ca au fost suplimentate testele pentru coronavirus si ca acest lucru trebuie sa se intample in continuare.

Raed Arafat, clarificari dupa ce un Ordin a creat confuzii: Nu se inchid spitalele publice sau private sau cabinetele medicale de specialitate

Departamentul pentru situatii de Urgenta, condus de secretarul de stat Raed Arafat, a venit cu clarificari dupa ce unele publicatii au interpretat gresit un nou ordin al Comandantului Actiunii, generand panica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )