Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dragnea, despre mutarea ambasadei din Israel: inca nu am ajuns la nivelul sa fiu comentatorul sau consilierul premierului israelian

B1 B1,
Dragnea, despre mutarea ambasadei din Israel: inca nu am ajuns la nivelul sa fiu comentatorul sau consilierul premierului israelian

Liviu Dragnea a declarat ca va oferi mai multe detalii despre o eventuala mutare a ambasadei Romaniei din Israel atunci cand va avea raportul Ministerului de Externe pe aceasta tema. Seful PSD s-a rastit la. continuă pe B1

Premierul israelian Benjamin Netanyahu da ca sigura mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, da ca sigura mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim in ciuda faptului ca in tara discutiile par sa se fi incheiat fara o astfel de.

Benjamin Netanyahu i-a spus Vioricai Dancila ca mutarea ambasadei Romniei la Ierusalim este o chestiune de timp

Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a spus, vineri, la Varna, premierul Viorica Dancila, ca mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim este doar o chestiune de timp, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Urmarim atragerea cator mai multi investitori din Israel

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat astazi la Varna ca Guvernul roman isi doreste sa atraga cat mai multi investitori din Israel si sa fructifice potentialul existent in domeniul economic intre cele doua state.

Liviu Dragnea, despre remanierea lui Toader: La ora asta nu se pune problema, dar nu stim ce se va intampla (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, pastreaza suspansul privind posibila remaniere a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, afirmand ca in prezent nu se pune problema problema ca acesta sa fie inlocuit, dar.

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca premierul Viorica Dancila are deja un punct de vedere finalizat in ceea ce priveste membrii actualului Guvern, 039;039;care ar trebui sa nu mai continue, cel putin in aceasta.

Dragnea, despre votul la motiunea impotriva lui Toader: Nu pot sa intorc mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a declarat ca deputatii social-democrati vor vota la motiunea impotriva lui Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, dupa cum le dicteaza propria constiinta. Nu le dau eu sugestii ca s-au .

Dragnea, despre Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu vreau sa rascolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred ca lucrurile sunt limpezi

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, de la care se implinesc trei ani, ca nu crede ca lucrurile sunt limpezi in acest caz si ca pentru el nu este clar ce s-a intamplat acolo.

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Dragnea, despre remaniere: O sa fie si niste dezamagiri si niste surprize... (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca remanierea guvernamentala va produce surprize si dezamagiri pentru unii. Seful PSD a venit cu mai multe precizari dupa ce in spatiul public a aparut informatia conform careia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )