Libnet.ro
UNICEF

14:15

Teodor Melescanu: in maximul o luna vom avea concluziile privind oportunitatea mutarii ambasadei din Israel

B1 B1,
Teodor Melescanu: in maximul o luna vom avea concluziile privind oportunitatea mutarii ambasadei din Israel

In maximum o luna am putea avea o decizie privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, subiect ce a lansat ultimul scandal politic dintre presedintetie si guvern. Ministrul de. continuă pe B1

in maximum o luna vom avea concluziile

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi, la Palatul Parlamentului, ca in maximum o luna va fi finalizata analiza privind oportunitatea relocarii ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, amintind ca, din punct de vedere al securitatii, exista unele riscuri.

Teodor Melescanu: n maximum o luna vom avea concluziile analizei privind mutarea ambasadei la Ierusalim

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat duminica, la Palatul Parlamentului, ca in maximum o luna va fi finalizata analiza privind oportunitatea relocarii ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, admitand ca, din punct de vedere al securitatii, exista unele riscuri, scrie Mediafax.

Teodor Melescanu, DETALII despre Memorandumul privind mutarea ambasadei la Ierusalim: Procesul este in curs...

Minsitrul de Externe, Teodor Melescanu, a precizat ca Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Demnitarul a explicat ca a fost aprobata doar o.

Teodor Melescanu, despre mutarea ambasadei la Ierusalim. Ce document a fost deja aprobat

Guvernul Romaniei nu a luat nicio decizie privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a explicat, la TVR, ca a fost aprobata doar o analiza privind.

Teodor Melescanu - intalnire cu ambasadorul Xu Feihong

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, l-a primit astazi pe ambasadorul Republicii Populare Chineze, Xu Feihong, in vizita de ramas bun, ocazie cu care cei doi oficiali au apreciat evolutiile pozitive ale relatiilor romano-chineze, bazate in ultimii ani pe un dialog politic intens la nivel guvernamental si parlamentar.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )