Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ambasadoarea Israelului: Dragnea si Dancila au fost invitati la Tel Aviv de premierul Netanyahu. Speram ca vor avea ntlniri fructuoase

Hotnews Hotnews,
 Ambasadoarea Israelului: Dragnea si Dancila au fost invitati la Tel Aviv de premierul Netanyahu. Speram ca vor avea ntlniri fructuoase

Ambasadoarea Israelului la Bucuresti, Tamar Samash, a afirmat ca Liviu Dragnea si Viorica Dancila au fost invitati la Tel Aviv pentru a se intalni cu premierul israelian Benjamin Netanyahu si ca spera ca discutiile sa fie fructuoase, scrie Agerpres. Guvernul a confirmat marti seara ca Dancila va merge intr-o vizita oficiala in Israel, in perioada 25-26 aprilie, fara a face nicio referire la prezenta lui Dragnea in componenta delegatiei. Vizita vine in contextul in care liderul PSD anuntase saptamana trecuta ca Guvernul a decis mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim, starnind critici dure din partea sefului statului. continuă pe Hotnews

Ambasadoarea Israelului la Bucuresti: Recunoasterea Ierusalimului drept capitala este cel mai natural lucru posibil

Tamar Samash, ambasadoarea Israelului la Bucuresti, a declarat miercuri, pentru Agerpres, ca desi nu a existat nicio decizie finala in ceea ce priveste mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, exista o dorinta care spera ca va deveni realitate. Totodata, aceasta a mai adaugat ca recunoasterea Ierusalimului drept capitala Israelului este cel mai natural lucru posibil.

Vizita lui Liviu Dragnea n Israel, confirmata de conducerea Camerei Deputatilor. Liderul PSD pleaca la Tel Aviv cu Viorica Dancila

Controversata vizita a lui Liviu Dragnea in Israel a fost confirmata, miercuri, de conducerea Camerei Deputatilor care a aprobat memorandumul privind efectuarea unei deplasari a liderului PSD in calitate de presedinte al forului legislativ. Dragnea va face o vizita la Tel Aviv, in perioada 25-26 aprilie, odata cu premierul Viorica Dancila, la invitatia lui Benjamin Netanyahu. Dragnea pleaca in vizita in Israel chiar in ziua in care inalta Curte de Casatie si Justitie judeca ultimul termen al procesului in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu.

Netanyahu i-a multumit lui Dancila pentru eforturile depuse pentru relocarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim

Prim- ministru israelian Benjamin Netanyahu i-a multumit omologului sau roman, Viorica Dancila, pentru eforturile depuse pentru relocarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, noteaza The Jerusalem.

Un avion care se indrepta spre Tel Aviv a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni

Un avion care trebuia sa ajunga la Tel Aviv a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni. Aeronava a revenit la sol la 40 de minute de la decolare, iar din primele informatii, masura a fost luata din cauza.

Presedintele Cehiei anunta mutarea sediului ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a anuntat miercuri seara ca sediul ambasadei din Israel va fi mutat de la Tel Aviv la Ierusalim, dar Guvernul de la Praga nu a confirmat un plan concret in acest sens, informeaza.

Aterizare de urgenta pe Otopeni din cauza unor probleme la motorul unui avion Blue Air care zbura spre Tel Aviv

Un avion al companiei Blue Air, care trebuia sa efectueze o cursa Bucuresti Tel Aviv, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni dupa aproximativ 40 de minute de la decolare.

Reactia lui Benjamin Netanyahu la intalnirea cu Viorica Dancila. Liviu Dragnea este si el asteptat la Tel Aviv

Premierul Viorica Dancila a avut, joi, o intrevedere cu omologul sau Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei pe care o intreprinde in Israel. Vizita prim-ministrului are loc la doar cateva zile dupa ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )