Libnet.ro
UNICEF

12:45

Viorica Dancila l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Netanyahu

B1 B1,
Viorica Dancila l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Netanyahu

PremierulViorica Dancila l-a numitconsilier onorific peHerman Berkovits, medicul personal al primului ministru israelian, Benjamin Netanyahu. Activitatea domnului Herman Berkovits este neremuner. continuă pe B1

Medicul personal al premierului israelian este noul consilier al Vioricai Dancila. Cum a ajuns un roman in anturajul lui Benjamin Netanyahu

Premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de consilier onorific pe Herman Berkovits, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu si consul onorific al Romaniei in Israel. Specializat in pediatrie, Herman Berkovits a fost mai intai medicul copilului lui Netanyahu, pe cand actualul premier era adjunctul ministrului de Externe israelian. Sotia sa i-a invatat pe copiii lui Netanyahu sa cante la pian.

Medicul premierului israelian, consilier onorific in Guvernul Romaniei

Decizie a premierului Viorica Dancila. Herman Berkovits, medicul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu si consul onorific al Romaniei in Israel, va fi numit consilier onorific in Guvernul Romaniei,.

De necrezut. Cum pronunta Viorica Dancila anul 2020: douazeci - douazeci

Premierul Viorica Dancila a vorbit, la inceputul sedintei de Guvern, despre modernizarea stadionului Giulesti in perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care Viorica Dancila l-a pronuntat douazeci douazeci. Anul doua zeci doua zeci? Oare nu mai avem oameni capabili sa conduca tara asta?, a fost unul dintre comentarii critice postate de romani pe site-ul Guvernului.

Viorica Dancila, incurcata de EURO 2020

Gafa incredibila facuta de premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern, despre modernizarea stadionului Giulesti in perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care Viorica.

Eugen Tomac: Guvernul PSD, indreptat cu spatele spre viitor. Avem GHINIONUL sa fim condusi de Viorica Dancila

Eugen Tomac, presedintele executiv al Partidului Miscarea Populara PMP), critica Guvernul Dancila pentru neimplicarea tarii noastre in proiectele europene de IT. Viorica Dancila, in afara discutiilor.

Viorica Dancila, primul avertisment: Unii ministri merg cu viteza intai, altii cu viteza a doua. Ministrii o sa verifice unde mai sunt protocoale si le vor desecretiza

Premierul Viorica Dancila a avut o intalnire de lucru la Antena 3, dupa cum a spus moderatoarea Alessandra Stoicescu, care a intrat pe tronsonul lui Mihai Gadea special pentru interviul cu Dancila. Premierul a recunoscut ca unii ministrii nu dau randament, dar deocamdata nu se pune problema unei remanieri. Desi azi expertii europeni au criticat dur legile Justitiei adoptate de majoritatea PSD, subiectul nu a fost abordat pe parcursul discutiei.

Folclorul de pe net dupa ce Viorica Dancila a citit gresit de pe foaie anul 2020: 20-20, proba proba

Premierul Viorica Dancila a sustinut astazi o sedinta de Guvern, unde a citit de pe o foaie din fata sa punctele de discutie care aveau sa fie abordate in cadrul acesteia.

Viorica Dancila, despre relatia cu Liviu Dragnea: Acest lucru mi l-a cerut

Viorica Dancila a vorbit miercuri seara despre zvonurile potrivit carora numele sau ar fi luat in calcul pentru preluarea partidului si despre relatia sa cu Liviu Dragnea. Eu sunt un om dintr-o bucata.

Viorica Dancila intervine in scandalul protocoalelor: Vorbesc cu ministrii din cabinetul meu...

Viorica Dancila intervine in scandalul protocoalelor. Premierul a anuntat ca joi va cere ministrilor sa fie desevretozate toate protocoalele secrete si ca a solicitat Secretariatului General al Guvernului sa de.

Viorica Dancila se pronunta in conflictul Toader-Kovesi: N-am ezitat niciodata sa-mi asum responsabilitatea

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara ca il va sustine pana la capat pe ministrul Justitiei Tudorel Toader in privinta cererii acestuia de revocare a sefei DNA Laura Codruta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )