Libnet.ro
UNICEF

15:01

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o astazi pe Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o vineri pe E. Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel l.

Premierul Viorica Dancila, atac la guvernele precedente, dar fara a nominaliza pe nimeni

Premierul Viorica Dancila a criticat joi la Antena 3 situatia absorbtiei fondurilor europene. Dancila nu a nominalizat vreun premier sau ministru din precedentele guverne PSD, dar a spus ca Romania risca sa piarda 800 milioane de euro, adaugand ca trebuia sa avem o alta abordare, sa avem proiecte prin care sa atragem aceste fonduri. Dar nu vreau sa critic. Lucrurile nu stau asa cum ne-am dorit.

Ce spune premierul Viorica Dancila despre construirea celor trei spitale regionale din fonduri europene

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca situatia privind construirea celor trei spitale regionale din fonduri europene nu este cea dorita. Legat de cele trei spitale pe fonduri europene. Cele trei.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza zilei. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului

Romania vrea raspunsuri. Premierul Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului. URMARESTE LIVE DECLARATIILE Premierul a confirmat intalnire.

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism, mustrare pentru premierul Viorica Dancila: Este jignitor

Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism considera ca folosirea de catre premierul Viorica Dancila a .

Premierul Viorica Dancila, la Antena 3, de la ora 21.00

Premierul Viorica Dancila vorbeste, de la ora 21. 00, la Antena 3, despre discutia sa cu ministrul Tudorel Toader in ceea ce priveste activitatea DNA, masurile luate de Guvern, dar si despre congresul extraordinar al PSD.

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21.00, premierul Viorica Dancila, invitat la Sinteza zilei

Romania vrea raspunsuri. De la ora 21. 00, premierul Viorica Dancila fata in fata cu Mihai Gadea. Primul interviu de la preluarea conducerii Guvernului. Cum vede scandalul de la DNA? Ce anunturi va.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Ambasadorul Chinei

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o vineri pe E. Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti. In cadrul intalnirii, fost abordata, de asemenea, posibilitatea incheierii unui parteneriat Romania-Israel in domeniul noilor tehnologii, cu accent pe sectoarele energie, agricultura sustenabila, securitate cibernetica si inovatii antreprenoriale pentru domenii high-tech, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila, la Antena 3:I-am spus presedintelui Iohannis ca pentru mine este ingrijorator ca am vazut ca pana si unui prim-ministru i se poate face dosar penal

Premierul Viorica Dancila a fost invitata joi seara in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, unde a oferit detalii referitoare la discutia pe care a avut-o in cursul zilei cu presedintele Klaus Iohannis, dar si detalii despre masurile economice si fiscale si despre scaderea unor salarii, despre legea pensiilor, dar si despre intalnirea cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Intrebata pana cand considera ca va ocupa functia de prim-ministru, Dancila a spus ca pana in 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )