Libnet.ro
UNICEF

01:05

Semnal-cheie din Israel pentru Iohannis si Guvern. Benjamin Netanyahu amana din nou vizita in Romania

Antena3 Antena3,
Semnal-cheie din Israel pentru Iohannis si Guvern. Benjamin Netanyahu amana din nou vizita in Romania

Ambasada Israelului la Bucuresti confirma faptul ca premierul Benjamin Netanyahu si-a amanat pentru a doua oara vizita in Romania. Dupa celebra iesire a lui Klaus Iohannis in care vorbea despre. continuă pe Antena3

Toamna calduroasa. MihaiVoropchievici, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie: Ploaia vine pe 24

MihaiVoropchievicia prezentat prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie. intre 14 octombrie si 22 octombrie e vreme buna, dar cu ceva vant. Pe 23 vremea prezinta tendinte de.

EXERCITIU SEISM 2018: in sprijinul echipelor medicale mobile s-a alaturat si o echipa medici si asistenti medicali din Israel (VIDEO)

Incepand cu sambata, ora 9. 00, s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Potrivit scenariului, un cutremur de 7,5 grade pe scara.

VIDEO Fara limite - Mohamed Salah, gol direct din corner pentru nationala Egiptului

Mohamed Salah a inscris un gol din corner in meciul castigat de nationala Egiptului, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata reprezentativei din eSwatini fosta Swaziland), in preliminariile Cupei Africii pe Natiuni.

Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere ntre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea si-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alaturi de Shhaideh, Stanescu si Teodorovici. Membrii partidului: Li

Popescu: E un semn foarte rau pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi. Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o. in ce conditii ar colabora Ponta cu PSD. Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )