Libnet.ro
UNICEF

11:15

Carmen Dan, pe urmele Vioricai Dancila: L-a confundat pe ministrul de Interne italian cu premierul Giuseppe Conte

Adevărul Adevărul,
Carmen Dan, pe urmele Vioricai Dancila: L-a confundat pe ministrul de Interne italian cu premierul Giuseppe Conte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, vizita oficiala a ministrului de Interne italian, Matteo Salvini, confundand insa functia pe care acesta o are in Guvern. Astfel, Carmen Dan a scris ca este o onoare sa-l aiba alaturi pe presedintele Consiliului de Ministri, acela fiind premierul Giuseppe Conte si nu Matteo Salvini. continuă pe Adevărul

Gafa diplomatica. Carmen Dan a incurcat functiile: l-a confundat pe ministrul de Interne italian cu premierul Conte

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat marti, pe pagina sa de Facebook, vizita oficiala a ministrului de Interne italian, Matteo Salvini, confundand insa functia pe care acesta o are in Guvern. Astfel, Carmen Dan a scris ca este o onoare sa-l aiba alaturi pe presedintele Consiliului de Ministri, acela fiind premierul Giuseppe Conte si nu Matteo Salvini.

Carmen Dan l-a confundat pe ministrul de Interne Matteo Salvini cu premierul Italiei (FOTO)

Ministrul de Interne Carmen Dan l-a primit, marti, la sediul MAI, pe omologul sau italian Matteo Salvini. intr-o postare pe Facebook, sefa MAI l-a confundat insa pe Salvini cu premierul Italiei, presedintele.

Euroscepticul Matteo Salvini, intalnire cu Carmen Dan la Bucuresti: Ministrul italian este cunoscut pentru declaratiile controversate despre romani si romi

Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, este primit, marti, la sediul MAI de ministrul Carmen Dan. Potrivit unui comunicat de presa al MAI, discutiile dintre cei doi se vor axa pe teme de actualitate.

Carmen Dan vrea sa-l faca general pe colonelul Paraschiv, dirijorul n alb la protestele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a transmis presedintelui Klaus Iohannis o propunere de inaintare in grad a colonelului Dumitru Paraschiv, comandant al brigazii speciale de interventie Vlad Tepes, supranumit dirijorul in alb.

Comisarul european pentru Uniunea securitatii face, luni, o vizita oficiala la Bucuresti; sunt programate intalniri cu Carmen Dan si Eduard Hellvig

Comisarul european responsabil pentru Uniunea securitatii, Julian King, face, luni, o vizita oficiala la Bucuresti, avand programate intalniri cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu directorul SRI, Eduard Hellvig.

Gafa pe Facebook a lui Carmen Dan: s-a declarat onorata de vizita premierului Italiei, desi se ntlnea, de fapt, cu vicepremierul

Gafa a ministrului de Interne, Carmen Dan, care, intr-o postare pe Facebook, i-a atribuit lui Mateo Salvini functia de premier al Italiei, si nu de vicepremier, cum este in realitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )