Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dan Voiculescu: Basescu, acest Matteo Politi al justitiei

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Basescu, acest Matteo Politi al justitiei

Falsul medic italian care a socat o tara intreaga dupa ce s-a aflat ca si-a mutilat pacientele prin interventiile sale este comparat de profesorul Dan Voiculescu cu Traian Basescu. Cine este Matteo Politi?. continuă pe Antena3

Falsul medic Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a cetateanului italian Matteo Politi, informeaza Politia Capitalei. Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastica pentru cinci.

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune.

Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Italianul Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private fara avea studii de specialitate si drept de libera practica in Romania, va sta in arest preventiv pentru 30 de zile.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

FOTO Cum arata sanii unei paciente care sustine ca a fost mutilata de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife a aratat pe contul sau de Instragram un filmulet in care prezinta cazul socant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns sa aiba probleme de sanatate dupa o operatie la sani.

Un coleg al falsului medic italian rupe tacerea. Ce a facut Matteo Politi cand s-au intalnit prima oara

Noi dezvaluiri despre falsul chirurg italian Un specialist in chirurgie estetica spune ca l-a intalnit acum o luna pe Matteo Politi la o clinica. Doctorul spune ca italianul a fugit repede ca sa nu stea de v.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul lui Matteo Politi

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul italianului Matteo Politi, acuzat ca a facut operatii in mai multe clinici private din Romania desi nu avea acest drept, sesizarea vizand posibila incalcare a dreptului la ocrotirea sanatatii.

Matteo Politi, barbatul care s-a dat drept medic: V-am spus deja ca nu sunt un fals medic si ca nu imi place sa fiu numit asa

Matteo Politi, barbatul cu opt clase acuzat ca a profesat medicina cu acte false reactioneaza. Politi spune ca a platit bani grei pentru a obtine toate avizele de care avea nevoie. in exclusivitate.

Avocatul falsului medic italian, dezvaluire-soc despre victimele lui Matteo Politi

Avocatul lui Matteo Politi, a declarat, sambata, la Antena 3, ca spera ca in urma acestui scandal sa iasa la surprafata neregulile din sistemul medical care au permis si altora sa practice ilegal.

Tatal lui Matteo Politi este in stare de soc. Barbatul nu a stiut ca fiul sau practica ilegal medicina in Romania

Tatal lui Matteo Politi este in stare de soc. Barbatul nu a stiut ca fiul sau practica ilegal medicina in Romania. Citeste mai mult.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )