Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru familiile victimelor din Italia

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru familiile victimelor din Italia

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante familiilor victimelor incidentului din apropiere de Genova, in urma prabusirii unei portiuni din viaductul Morandi, afirmand ca este profund indurerat de tragicul eveniment. Totodata, seful statului a transmis autoritatilor italiene ca poporul roman este solidar cu poporul italian in aceste momente grele. continuă pe Adevărul

Planul secret a lui Klaus Iohannis. Ce vrea sa faca Presedintele pentru preluarea puterii

Alessandra Stoicescu a prezentat luni seara planul lui Klaus Iohannis pentru preluarea Guvernului. Un prim scenariu este cel al dosarelor penale pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan, dar si pe numele.

Klaus Iohannis, mesaj pe tema protestelor din ultimele zile

Presedintele Klaus Iohannis va adresa un mesaj in aceasta seara, de la ora 18. 00, dupa protestele soldate cu violente de vineri. Anuntul a fost dat publicitatii de Administratia Prezidentiala. Reactia.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei: Anul in care sarbatorim Centenarul trebuie sa fie un moment de reflectie. Trebuie sa facem tot posibilul pentru a cladi impreuna o Romanie mai buna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, de Ziua Marinei, ca 2018, anul in care sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, este un bun moment de reflectie, astfel incat sa putem cladi impreuna Romania pe care.

O noua lovitura pentru Guvernul Dancila! Documentul-bomba trimis de Klaus Iohannis dupa proteste

Antena 3 prezinta documentele trimise de Klaus Iohannis duminica dimineata, dupa protestele violentele din Piata Victoriei, catre Ministerul Apararii. Documentele contin modul de desfasurare a.

Klaus Iohannis critica dur PSD si dezastrul produs de Jandarmerie la protest

Klaus Iohannis a avut un mesaj inregistrat difuzat pe 13 august, ora 18. A comentat incidentele de la protestul din 10 august. Initial, presedintele a avut o reactie doar pe Facebook printr-un mesaj. in timpul conferintei de presa, Iohannis a formulat o intrebare retorica:de ce am ajuns aici? Raspunsul lui a fost pentru ca un [].

Klaus Iohannis: Vinovatii trebuie pedepsiti

Actualizare 18:05 Iohannis: Violenta si reprimarea brutala nu sunt acceptabile sub nicio forma Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca violenta si reprimarea brutala a manifestatiilor nu sunt acceptabile sub nicio forma, punctand ca cei vinovati trebuie identificati rapid si pedepsiti.

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Reintalnirea cu oameni din toate colturile tarii este emotionanta

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei.

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Romania nu poate fi o tara puternica fara o armata puternica, dotata pe masura

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei.

CCR, decizie de ULTIMA ORA: Cand va fi dezbatuta sesizarea lui Klaus Iohannis privind interimarul lui Paul Stanescu la sefia Guvernului

Curtea Constitutionala va dezbate pe 12 septembrie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la existenta unui conflict juridic intre presedinte si premier in contextul in care prim-ministrul Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )