Libnet.ro
UNICEF

05:00

Doi parlamentari au revenit la PSD. Ei plecasera saptamana trecuta la Pro Romania. Astazi m-am intors acasa!

B1 B1,
Doi parlamentari au revenit la PSD. Ei plecasera saptamana trecuta la Pro Romania. Astazi m-am intors acasa!

Deputatii clujeni Horia Nasra si Cornel Itu, care saptamana trecuta plecasera din PSD in Pro Romania, au revenit in PSD, informeaza Actual de Cluj. Nasra a scris, pe Facebook, ca a ales sa se intoarca. continuă pe B1

Doi parlamentari s-au intors in PSD, dupa ce plecasera saptamana trecuta la Pro Romania

Deputatii clujeni Horia Nasra si Cornel Itu, care saptamana trecuta plecasera din PSD la Pro Romania, au revenit in PSD. Cei doi s-au reinscris in partid, in organizatia locala din Cluj.

Shanghai Masters: Andy Murray, in turul doi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi in fata lui Juan Londero

Andy Murray 289 ATP) continua forma buna aratata saptamana trecuta la Beijing. Fostul lider mondial a debutat la Masters-ul de la Shanghai cu o victorie in trei seturi, scor 2-6, 6-2, 6-3, in fata argentinianului Juan Ignacio Londero 56 ATP), venit din calificari.

Doi parlamentari clujeni care au demisionat din PSD revin in partid. Cei doi sustin ca nu vor vota motiunea

Parlamentarii Horia Nasra si Cornel Itu, care au demisionat zilele trecute din filiala clujeana a PSD dupa ce la conducere a fost desemnat omul de afaceri Liviu Alexa, revin in partid. Ei au anuntat ca nu vor vota motiunea depusa de PNL.

Rares Bogdan sustine ca s-a intalnit cu doi parlamentari ofertati de Dancila: Unul vine de la un partid de dreapta, iar celalalt dintr-un partid de stanga. Prefera banii

Rares Bogdan acuza Guvernul PSD ca ii cumpara pe parlamentari ca sa nu voteze motiunea si sustine ca s-a intalnit cu doi dintre ei pentru a discuta, insa acestia prefera banii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )