Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surse. Ce functii le-a promis Dancila celor trei parlamentari PSD care s-au intors in partid inainte de motiune

Adevărul Adevărul,
Surse. Ce functii le-a promis Dancila celor trei parlamentari PSD care s-au intors in partid inainte de motiune

Deputatul PSD Sorin Bota, unul dintre semnatarii motiunii de cenzura, s-a razgandit dupa ce Viorica Dancila i-a promis un post in conducerea ASF, institutie cu lefuri exorbitante, sau functia de ministru al Transporturilor, sustin surse politice pentru Adevarul. Horia Nasra si Cornel Itu s-au intors si ei in partid dupa ce Dancila le-a promis sefia PSD Cluj, dupa ce actualul presedinte, Liviu Alexa, a insultat mai multi jurnalisti clujeni. continuă pe Adevărul

Miscari surprinzatoare in PSD, inaintea motiunii de cenzura. Trei parlamentari s-au intors in partid

Miscari extrem de importante au loc in PSD cu mai putin de 24 de ore pana la votul pe motiunea de cenzura. Trei parlamentari s-au intors in partid si vor vota impotriva motiunii initiate de.

Ce le-a promis Dancila si ce primesc cei trei parlamentari care se reintorc in PSD

Cei trei deputati PSD care au dezertat saptamana trecuta si care au anuntat ca vor vota inlaturarea Guvernului au negociat cu Viorica Dancila si au obtinut promisiuni pentru functiile pe care si le doreau. Horia Nasra, Cornel Itu si Marius Bota au primit asigurari de la presedintele PSD ca, dupa ce isi vor proba fidelitatea fata de partid, vor obtine beneficiile cerute.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )