Libnet.ro
UNICEF

08:30

CUTREMUR in PSD! Liviu Dragnea primeste o noua LOVITURA DEVASTATOARE! EXCLUDEREA va fi decisa la toamna

B1 B1,
CUTREMUR in PSD! Liviu Dragnea primeste o noua LOVITURA DEVASTATOARE! EXCLUDEREA va fi decisa la toamna

Europarlamentarul Catalin Ivan vine cu noi precizari despre initiativa excluderii PSD din grupul socialistilor europeni. Politicianul sustine ca la toamna aceasta problema va fi dezbatuta in randul. continuă pe B1

CUTREMUR in PSD! Liviu Dragnea primeste lovitura de GRATIE! DECIZIA pe care intreaga tara o asteapta!

Mesajullui Liviu Dragnea, adresat marinarilor, cu ocazia Zilei Marinei, a provocat un val de reactii negative din partea romanilor pe Facebook. Cele mai multe dintre acestea ii cer lui Dragnea sa isi dea.

Politicienii elvetieni se alatura si ei miscarii internationale anti-PSD: Liviu Dragnea, papusarul intregii actiuni de la protestele violente din Piata Victoriei

Dupa reactia politicenilor danezi la petitia anti-PSD, doi social-democrati elvetieni au reactionat si ei, spunand ca violenta total disproportionata si motivata politic a mitingului din 10 august din Piata Victoriei il au pe liderul PSD, Liviu Dragnea, drept papusarul intregii actiuni.

Anuntul SURPRINZATOR facut de Liviu Dragnea de Ziua Marinei! (FOTO)

Desi nu a fost prezent la ceremoniile oficiale desfasurate la Constanta, presedintele PSD Liviu Dragnea a tinut sa transmita un mesaj marinarilor, la ceas aniversar. Dragnea nu s-a folosit de canalele media.

Ce mesaj are Liviu Dragnea pentru marinari

De Ziua Marinei, liderul PSD Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook cu dedicatie pentru marinarii care serves tara pe navele aflate sub pavilion romanesc, precum si pe toti cei care activeaza in porturile noastre.

LOVITURA momentului in politica! LIVIU DRAGNEA, acuzat de TRADARE NATIONALA! Trebuie PEDEPSIT!

Presedintele CJ Ilfov, liberalul Marian Petrache, sustine ca Liviu Dragnea si Darius Valcov se folosesc de Legea offshore pentru a-si salva pielea. Cei doi sunt acuzati de tradare nationala pentru ca.

DEMISIA lui Liviu Dragnea: Anuntul care CUTREMURA PSD! E adevarat! Partidul a ajuns la 25%

Senatorul si fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a lansat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Ea a precizat ca demisia sefului PSD este solutia pentru salavarea partidului care s-ar fi prabusit.

Surse: Liviu Dragnea se va intalni cu Ecaterina Andronescu

In urmatoarele zile va avea loc o intalnire intre Liviu Dragnea si Ecaterina Andronescu, o intalnire care nu are sanse prea mari sa rezolve ceva. Liviu Dragnea deja a inrosit telefoanele in PSD si le-a.

HAI SICTIR, COTOROANTO! ATAC dur la adresa Ecaterinei Andronescu, dupa ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Atac fara precedent la adresa PSD-istei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a cerut plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, gasindu-l vinovat pentru violentele din Piata.

Razboi in PSD. Liviu Pop a facut-o sorosista pe Ecaterina Andronescu. Ma simt jignita. Eu mi-am luat toate zoaiele pamantului

Ecaterina Andronescu, senator PSD, i-a transmis colegului sau de partid Liviu Pop ca s-a simtit jignita de apelativul sorosista pe care acesta l-a folosit la adresa ei. Afirmatia vine in contextul in care Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Liviu Dragnea, intr-o scrisoare deschisa, sa se retraga de la sefia partidului, iar Guvernul Dancila sa fie inlocuit cu un nou Executiv, mai competent.

Lovitura DEVASTATOARE pentru PSD: MOBILIZARE ampla pentru EXCLUDEREA din Partidul Socialistilor Europeni (VIDEO)

Social-democratii din Danemarca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni PES), a anuntat parlamentarul danez Orla Hav. Oficialul invoca ingrijorarile legate de modul general in care PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )