Libnet.ro
UNICEF

16:00

Europarlamentarul Catalin Ivan cere excluderea PSD din familia europeana a social-democratilor

Adevărul Adevărul,
Europarlamentarul Catalin Ivan cere excluderea PSD din familia europeana a social-democratilor

Europarlamentarul Catalin Ivan, ales pe listele PSD, dar retras din partid, a anuntat marti ca a cerut excluderea PSD din familia social-democrata europeana. Acesta a declarat ca actuala formatiune politica nu mai respecta statul de drept si justitia si numeste PSD o monstruozitate politica construita in sprijinul lui Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Catalin Ivan va cere excluderea PSD din grupul socialistilor europeni: Am decis sa ma angajez total n blocarea acestei structuri mafiote

Europarlamentarul Catalin Ivan va cere excluderea PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, la inceputul sesiunii de toamna a Parlamentului European.

Un europarlamentar roman cere EXCLUDEREA PSD din grupul socialistilor europeni: Am decis sa ma angajez total in blocarea acestei structuri mafiote

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat ca la inceputul noii sesiuni a Parlamentului European va depune o solicitare de excludere a PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si.

Europarlamentar (fost PSD): Voi propune excluderea PSD din Grupul Social-Democrat din Parlamentul European

Europarlamentar Catalin Ivan, exclus din PSD, anunta ca va propune excluderea formatiunii social-democrate din randurile Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul.

LOVITURA momentului pentru PSD! Ar putea fi exclus din familia politica europeana! DECIZIE de ultima ora

Mai multi romani stabiliti in Danemarca au transmis o scrisoare deschisa liderului social-democratilor din tara, Mette Frederiksen 40 de ani), prin care solicita excluderea PSD din grupul politic.

Sefa liberalilor austrieci cere excluderea partidului ALDE romanesc din familia europeana

Sefa partidului liberal austriac NEOS Noua Austrie si Forumul Liberal, Beate Meinl-Reislinger, a cerut luni, in mod oficial, excluderea partidului lui Calin Popescu Tariceanu din familia europeana ALDE. Aceasta ar fi motivat solicitarea prin refuzul ALDE de a se retrage din coalitia de guvernare sau de a se delimita de parteneriatul cu PSD, o formatiune zguduita de scandaluri de coruptie.

Ilie Nastase condamna lozincile anti-PSD din finala de la Rogers Cup: E un cuvant urat si era un meci de fete. Incidentul nu avea de a face cu finala

Ilie Nastase a fost impresionat de evolutia Simonei Halep la Rogers Cup. Fostul lider mondial a comentat prestatia Simonei din finala cu Stephens, dar nu a evitat sa vorbeasca despre momentele in care s-au scandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2119 seconds )