Libnet.ro
UNICEF

20:30

Excluderea PSD din familia europeana. Dan Nica il compara pe Catalin Ivan cu Monica Macovei: ii intoxica pe colegii de la Bruxelles cu minciuni despre Romania

Adevărul Adevărul,
Excluderea PSD din familia europeana. Dan Nica il compara pe Catalin Ivan cu Monica Macovei: ii intoxica pe colegii de la Bruxelles cu minciuni despre Romania

Seful delegatiei PSD din Parlamentul European, Dan Nica, a transmis, miercuri, ca in mod cert grupul socialistilor europeni nu va apleca urechea la afirmatiile europarlamentarului Catalin Ivan, care a solicitat excluderea PSD din familia politica europeana. continuă pe Adevărul

Tariceanu invoca STATUL PARALEL la Bruxelles, dupa ce a fost ceruta excluderea ALDE din familia europeana

Calin Popescu Tariceanu ii raspunde sefei partidului liberal austriac NEOS, care a cerut excluderea partidului lui sau din familia europeana ALDE. Tariceanu sustine ca ALDE a aparat drepturile si liberta.

Europarlamentarul Catalin Ivan cere excluderea PSD din familia europeana a social-democratilor

Europarlamentarul Catalin Ivan, ales pe listele PSD, dar retras din partid, a anuntat marti ca a cerut excluderea PSD din familia social-democrata europeana. Acesta a declarat ca actuala formatiune politica nu mai respecta statul de drept si justitia si numeste PSD o monstruozitate politica construita in sprijinul lui Liviu Dragnea.

Tariceanu ii raspunde politicianului austriac care a cerut excluderea ALDE din familia europeana: Nu e nimic iliberal in lupta impotriva statului paralel

LDE a transmis, intr-un mesaj postat pe Facebook in limba engleza, ca nu poate fi acuzat de iliberalism un partid care lupta pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti impotriva abuzurilor statului paralel format din reprezentanti ai serviciilor secrete si ai procuraturii. Sefa partidului liberal austriac NEOS a cerut excluderea partidului lui Calin Popescu Tariceanu din familia europeana ALDE.

Catalin Ivan va cere excluderea PSD din grupul socialistilor europeni: Am decis sa ma angajez total n blocarea acestei structuri mafiote

Europarlamentarul Catalin Ivan va cere excluderea PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, la inceputul sesiunii de toamna a Parlamentului European.

Un europarlamentar roman cere EXCLUDEREA PSD din grupul socialistilor europeni: Am decis sa ma angajez total in blocarea acestei structuri mafiote

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat ca la inceputul noii sesiuni a Parlamentului European va depune o solicitare de excludere a PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si.

Sefa liberalilor austrieci cere excluderea partidului ALDE romanesc din familia europeana

Sefa partidului liberal austriac NEOS Noua Austrie si Forumul Liberal, Beate Meinl-Reislinger, a cerut luni, in mod oficial, excluderea partidului lui Calin Popescu Tariceanu din familia europeana ALDE. Aceasta ar fi motivat solicitarea prin refuzul ALDE de a se retrage din coalitia de guvernare sau de a se delimita de parteneriatul cu PSD, o formatiune zguduita de scandaluri de coruptie.

Dan Nica: Ivan o ia pe urmele Monicai Macovei

Liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, Dan Nica, condamna initiativa eurodeputatului Catalin Ivan - care a anuntat ca va depune la inceputul sesiunii de toamna o solicitare de excludere a PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European - si sustine ca incercarea de a castiga imagine prin astfel de practici, il plaseaza pe Ivan in grupul detractorilor Romaniei, alaturi de personaje precum Monica Macovei, conform Agerpres.

Dan Nica: Catalin Ivan o ia pe urmele Monicai Macovei

Liderul delegatiei PSD din Parlamentul European, Dan Nica, condamna initiativa eurodeputatului Catalin Ivan - care a anuntat ca va depune la inceputul sesiunii de toamna o solicitare de excludere a PSD din.

LOVITURA momentului pentru PSD! Ar putea fi exclus din familia politica europeana! DECIZIE de ultima ora

Mai multi romani stabiliti in Danemarca au transmis o scrisoare deschisa liderului social-democratilor din tara, Mette Frederiksen 40 de ani), prin care solicita excluderea PSD din grupul politic.

Europarlamentar (fost PSD): Voi propune excluderea PSD din Grupul Social-Democrat din Parlamentul European

Europarlamentar Catalin Ivan, exclus din PSD, anunta ca va propune excluderea formatiunii social-democrate din randurile Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )