Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ivan cere ajutor pentru excluderea PSD din familia europeana: Pe mailul lui Dragnea va ajunge o notificare de fiecare data cand cineva va semna

Adevărul Adevărul,
Ivan cere ajutor pentru excluderea PSD din familia europeana: Pe mailul lui Dragnea va ajunge o notificare de fiecare data cand cineva va semna

Europarlamentarul Catalin Ivan, ales pe listele PSD, dar retras din partid, a anuntat martea trecuta, ca a cerut excluderea PSD din familia social-democrata europeana, condamnand modul in care Liviu Dragnea gestioneaza situatia din partid. Cu toate acestea, Ivan a cerut luni, printr-o postare pe Facebook, semnarea unei petitii in acest sens, anuntand ca liderul PSD va primi cate o notificare pe email la fiecare semnatura venita de la cetateni. continuă pe Adevărul

A fost lansata petitia prin care se cere EXCLUDEREA PSD din Partidul Socialistilor Europeni: Pentru fiecare semnatura, Liviu Dragnea va primi...

Fostul membru al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, a lansat o petitie adresata presedintelui PES si liderului grupului socialist din Parlamentul European, prin care cere excluderea PSD din Partidul.

VIDEO Social-democratii din Danemarca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni

Orla Hav, parlamentar danez si unul din liderii Partidului Social-Democrat, a anuntat ca socialistii din Danemarca vor ridica problema excluderii PSD din familia europeana din care face parte, Partidul Socialistilor Europeni PES).

Subiectele zilei: Social-democratii din Danemarca anunta ca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni; Boala importata de romnii plecati la munca n strainatate / mi venea sa urlu ca lupul. Spuneam: Da-mi, Doamne, putere sa mai rezist

Mesajul lui Mihai Sora pentru victimele din Piata Victoriei: Sa avem rabdare. Mihai Sora scrie pe pagina sa de Facebook ca sunt voci care incearca sa bagatelizeze actiunea represiva din 10 august, s-o arunce in derizoriu sau, mai grav, s-o. Sindromul parintelui distrat face, anual, sute de victime. Copilul dumneavoastra ar putea fi urmatoarea. Sute de internauti au comentat indignati cazul.

Lovitura DEVASTATOARE pentru PSD: MOBILIZARE ampla pentru EXCLUDEREA din Partidul Socialistilor Europeni (VIDEO)

Social-democratii din Danemarca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni PES), a anuntat parlamentarul danez Orla Hav. Oficialul invoca ingrijorarile legate de modul general in care PSD.

Fifor sustine ca Dan Nica a fost amenintat cu moartea si solicita o comisie de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august

Senatorul PSD Mihai Fifor, ministrul apararii nationale, sustine 039;039;cu tarie039;039; propunerea colegului sau de partid, eurodeputatul Dan Nica, de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august, precizand ca.

Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda a mers cu bicicleta la spital pentru a naste (FOTO)

Julie Genter, Ministrul pentru Drepturile Femeilor din Noua Zeelanda, a mers pe bicicleta la spital pentru a naste, informeaza BBC. in mod curios, Genter a declarat caa preferat sa ia bicicleta pentru.

ANM a emis o avertizare cod galben de ploi si furtuni pentru cinci judete din centrul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de ploi abundente si furtuni, valabila pentru cinci judete din centrul tarii, potrivit Agerpres .

Reteaua Europeana a Consiliilor Magistraturii propune excluderea KRS din Polonia

Propunerea de excludere a Consiliului National al Magistraturi KRS) din Reteaua Europeana a Consiliilor Magistraturii ENCJ) este un nou element de presiune, de razboi psihologic, care este dus cu Polonia in speranta ca autoritatile poloneze vor ceda si vor retrage reformele considera Jacek Sasin, seful Comitetului Permanent al Consiliului de Ministri, potrivit Rador.

Ajutor pentru o fetita grav bolnava

Sara Elena Gabriela Dragan, o fetita in varsta de 4 luni si jumatate, din localitatea Voluntari, judetul Ilfov, a fost diagnosticata cu Renitoblastom Bilateral cancer la ochi), o boala foarte grava, care avanseaza destul de repede.

Ajutor pentru o fetita grav bolnava

Sara Elena Gabriela Dragan, o fetita in varsta de 4 luni si jumatate, din localitatea Voluntari, judetul Ilfov, a fost diagnosticata cu Renitoblastom Bilateral cancer la ochi), o boala foarte grava, care avanseaza destul de repede.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )