Libnet.ro
UNICEF

01:05

Referendumul pentru familie, neagreat de UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Referendumul pentru familie, neagreat de UE

Marian-Jean Marinescu, vicepresedinte PPE: Rezultatul referendumului, daca va fi validat, ne va crea mari necazuri in Europa, pentru ca este vorba despre drepturile omului Mai sunt cateva zile pana la referendumul prentru definirea in art. 48 din Constitutie a notiunii de familie. Scrutinul organizat la initiativa Coalitiei pentru Familie, care a strans 3 milioane de semnaturi, nu este vazut cu ochi buni de oficialii de la Bruxelles si de membrii grupurilor politice din Parlamentul European. Europarlamentarii Catalin Ivan si Marian-Jean Marinescu sustin ca acesta nu trebuia organizat pentru ca legislatia civila era destul de clara cu privire la definirea familiei. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ: Referendumul pentru familie va fi VALIDAT, cu peste 35% prezenta la vot

Potrivit primului sondaj realizat pe temea referendumului pentru familia traditionala, pragul de prezenta pentru validare va fi depasit cu usurinta. Sociopol arata ca cel putin 48% dintre romanii cu.

Controversa majora inainte de referendumul pentru familie

Weekendul viitor avem un referendum pentru articolul din Constitutie care redefineste familia. De-a lungul timpului, chiar si lideri importanti din PNL si-au schimbat discursul. Spre exemplu, Adriana Saftoiu.

Avocatul Poporului, despre OUG privind referendumul pentru familie

Avocatul Poporului a precizat vineri ca nu se implica in controlul de constitutionalitate al actelor normative emise in materie politica si electorala, iar rezolvarea problemelor sesizate in legatura cu OUG 86.

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

Presedintele Coalitiei pentru Familie recunoaste ca CpF a incheiat protocoale cu partidele politice / Oana Baluta, profesor: Referendumul e profund politic. Sa nu ne ascundem... (VIDEO)

Mihai Gheorghiu, presedintele Coalitiei pentru Familie, a declarat, pentru B1 TV, ca nu exista nicio alianta politica incheiata intre Coalitie si partidele politice. Totusi, acesta admite ca au fost inchei.

Campanie BOR: Patriarhul Daniel i ndeamna pe romni sa voteze DA la referendumul pentru familia traditionala pe motiv ca ar fi un act patriotic si national / El denunta actiunile agresive de boicotare

Biserica Ortodoxa Romana a lansat sambata un indemn de participare la referendumul pentru familia traditionala, din 6-7 octombrie, sustinand ca aprobarea revizuirii Constitutiei ar fi un act patriotic, national si profund democratic menit sa apere casatoria dintre un barbat si o femeie. Patriarhul Daniel, prin mesajul publicat sambata, ii critica pe cei care nu sustin demersul de modificare a Constitutiei, invocand actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului. El mai sustine ca trebuie aparat darul sacru al vietii persoanei care se naste din iubirea conjugala dintre un barbat si o femeie.

Liderul Coalitia pentru Familie se face de ras, in plina propaganda pentru referendum anti-gay

Coalitia pentru Familie este organizatia care a reusit transformarea unei pozitii rasiste, extremiste si anti-gay intr-un subiect de referendum in Romania. Liderul organizatiei a facut insa niste declaratii rusinoase. O parte semnificativa din argumentul anti-gay al organizatiei Coalitia pentru Familie graviteaza in jurul mediului sanatos si benefic pe care il reprezinta familia traditionala pentru un [] .

Coalitia pentru Familie contesta decizia de ndepartare a materialelor electorale referitoare la referendum: Campania nu e politica, e facuta de cetateni, care nu se supun acelorasi norme ca partidele

Coalitia pentru Familie CpF) respinge interpretarea conform careia intreaga campanie pentru referendum ar fi politica si anunta ca a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti referitoare la indepartarea materialelor publicitare pe tema scrutinului popular in care este folosit drapelul Romaniei, a declarat luni Mihai Gheorghiu, presedintele CpF.

Netflix, mesaj cu subinteles in contextul referendumului pentru familie (FOTO)

Netflix a publicat, luni, pe Facebook, o poza in contextul referendumului pentru familie care va avea loc pe 6-7 octombrie. Astfel, Netflix transmite ca este dreptul fiecaruia sa faca ce alegere.

Coordonatorul media al Coalitiei pentru Familie, de religie baptista, e cel care a bruscat un reporter in timpul conferintei in care CpF se plangea tocmai ca nu e bagata in seama de presa (VIDEO)

Coalitia pentru Familie a organizat recent conferinta Presa nu e implicata in dezbaterea pe referendum, pentru a se plange ca jurnalistii nu le mediatizeaza suficient punctul de vedere cu privire la acest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )