Libnet.ro
UNICEF

08:15

Halucinatiile lui Liviu Dragnea sau cum a devenit Jandarmeria Romana bratul inarmat al PSD

Adevărul Adevărul,
Halucinatiile lui Liviu Dragnea sau cum a devenit Jandarmeria Romana bratul inarmat al PSD

Presedintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea, a inaugurat seria declaratiilor halucinante din colectia toamna-iarna chiar in seara zilei de 1 septembrie, la sfarsitul CEXN-ului. Atunci cand, probabil, tulburat de rebeliunea d-nei Gabriela Firea si dand expresie mai vechi sale obsesii referitoare la protocoale, a pretins ca ar avea cunostinta despre existenta unui protocol secret de colaborare intre DNA si TVR. continuă pe Adevărul

Halucinatiile lui Liviu Dragnea sau cum a devenit Jandarmeria Romana bratul inarmat al PSD

Presedintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea, a inaugurat seria declaratiilor halucinante din colectia toamna-iarna chiar in seara zilei de 1 septembrie, la sfarsitul CEXN-ului. Atunci cand, probabil, tulburat de rebeliunea d-nei Gabriela Firea si dand expresie mai vechi sale obsesii referitoare la protocoale, a pretins ca ar avea cunostinta despre existenta unui protocol secret de colaborare intre DNA si TVR.

SURSE: Liviu Dragnea, sedinta de urgenta cu primarii de sector. Aparitie-surpriza la intalnire

UPDATE: La intalnirea lui Liviu Dragnea cu primarii de sectoare ar fi ajuns si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mai arata sursa citata. Liviu Dragnea are, joi, o intalnire cu primarii de sectoare.

Gabriela Firea: Am suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Lovitura dura pentru Liviu Dragnea. Surse: 30 de lideri de filiale cer demisia liderului PSD

UPDATE: Numarul liderilor de filiale care cer demisia lui Liviu Dagnea ar fi ajuns la 30. Cel putin 20 de lideri de filiale PSD ar fi semnat o scrisoare prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la.

Liviu Dragnea joaca tare. Ce face liderul PSD

Razboiul declansat de Gabriela Firea il forteaza pe Liviu Dragnea sa demareze o serie de negocieri fara precedent la nivelul PSD. in tentativa de a-si pastra functia de presedinte, Dragnea joaca tare si ch.

Liviu Dragnea: Legea offshore va fi adoptata n trei saptamni. Indiferent de presiuni, parlamentarii nostri nu vor ceda

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca a avut o discutie tensionata cu reprezentantii OMV si Exxon, care i-au transmis ca, dupa ce vor vedea forma finala a legii offshore, vor lua decizia de a continua sau nu investitiile in Marea Neagra. Dragnea a subliniat ca legea va fi adoptata in trei saptamani, adaugand ca indiferent de ce presiuni se vor face asupra sa si a partidului, parlamentarii nu vor ceda.

Liviu Dragnea a primit un personaj controversat, decorat de Vladimir Putin, dar refuzat de Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a abordat in retorica publica un ton extrem de agresiv la adresa companiilor straine, afirmand ca el ar lupta pentru interesele romanilor si impotriva firmelor straine care ar pleca cu bani din.

Liviu Dragnea anunta ca e dispus sa-si dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Cine sunt cei care i se opun?

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa isi dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a facut acest anunt in sedinta la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dancila si o.

Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor

Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca! Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa demisioneze atat din fruntea partidului cat si de la sefia Camerei Deputatilor, informeaza Digi24. Acest anunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )