Libnet.ro
UNICEF

12:15

Viceprimarul Capitalei: Nu s-a gresit din partea Jandarmeriei Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viceprimarul Capitalei: Nu s-a gresit din partea Jandarmeriei Romane

Viceprimarul municipului Bucuresti a afirmat ieri dupa-amiaza la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat ca mertor in dosarul violentelor din Piata Victoriei, ca, in opinia sa, Jandarmeria nu a gresit atunci cand a intervenit in forta pentru ca violenta era aproape de neimaginat, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat la Parchetul General

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, despre care ministrul de Interne Carmen Dan spunea ca s-a aflat in centrul de comanda din Piata Victoriei la manifestatia din 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, relateaza News. ro. in ultimele doua zile, la Parchet au fost audiati in dosarul violentelor din Piata Victoriei si prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei: Jandarmii nu au gresit cu nimic

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei.

Sebastian Cucos, numit in functia de prim adjunct al Jandarmeriei Romane (VIDEO)

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost numit in functia de prim adjunct al aceleiasi institutii, informeaza B1 TV. Cucos nu a mai primit o imputernicire din partea presedintelui.

Viceprimarul Capitalei audiat la Parchetul General in dosarul violentelor din Piata Victoriei

Prezenta supriza la Parchetul General. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu a ajuns, vineri,pentru a aduce documente legate de autorizarea mitingului din 10 august. Viceprimarul Aurelian.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, audiat in dosarul violentelor de la mitingul diasporei

Procurorii militarii l-au audiat vineri pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, in dosarul violentelor de la mitingul diasporei, din Piata Victoriei.

Viceprimarul Capitalei, audiat la Parchetul General in dosarul violentelor de la protest

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a fost audiat la Parchetul General, in calitate de martor, in dosarul deschis dupa violentele de la mitingul Diasporei. in aceeasi cauza au mai fost audiati.

Miting de sustinere a Jandarmeriei Romane, sambata, in Capitala

Un miting de sustinere a Jandarmeriei Romane va avea loc, sambata, 25 august, in Piata Constitutiei din Capitala. Organizatorii sustin ca impotriva jandarmilor a fost declansata o adevarata.

Sebastian Cucos, imputernicit in functia de prim adjunct al Jandarmeriei Romane

Colonelul Cucos Gheorghe-Sebastian a fost imputernicit, incepand de joi, in functia de prim adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, informeaza MAI. Masura a fost.

SURSE: Sebastian Cucos, numit in functia de prim adjunct al Jandarmeriei Romane (VIDEO)

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost numit in functia de prim adjunct al aceleiasi institutii, potrivit unor surse citate de B1 TV. Cucos nu a mai primit o imputernicire din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )