Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dancila, la Strasbourg, despre interventia Jandarmeriei din 10 august: Nu interziceti Romaniei ceea ce e permis in alte state

Adevărul Adevărul,
Dancila, la Strasbourg, despre interventia Jandarmeriei din 10 august: Nu interziceti Romaniei ceea ce e permis in alte state

Premierul Viorica Dancila a cerut europarlamentarilor de la Strasbourg, referindu-se la interventia Jandarmeriei de la protestul din 10 august, sa nu interzica Romaniei ceea ce este permis in alte state. continuă pe Adevărul

Carmen Dan, despre dosarul protestelor din 10 august: Nu vad de ce as fi pusa sub acuzare, un om care nu greseste, nu se teme

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca se asteapta sa fie citata sau invitata la Parchetul General in dosarul legat de modul in care au intervenit jandarmii la protestul din 10 august.

Carmen Dan continua sa apere interventia in forta din 10 august: Asteptam ca si ceilalti sa fie chemati la audieri. Cei care au provocat violentele nu sunt jandarmii

Ministrul de Interne, Carmen Dan, continua sa apere interventia in forta a jandarmilor de la protestul din 10 august ca fiind una corecta. Mai mult, aceasta este suparata pe procurorul general Augustin Lazar pe.

Cine este al doilea agresor al jandarmeritei la protestul din 10 august: Am dat si eu un picior, atat

Politistii de la Omoruri si procurorii au retinut, marti,un al doilea individ care i-a lovit-o pe cei doi jandarmi, in timpul protestelor din 10 august. Ar fi vorba despre Laurentiu Gabriel, de 28 .

Audieri la DIICOT in dosarul violentelor din 10 august. Cristian Dide: Nu cunoastem persoanele violente

Au inceput audierile in dosarul Lovitura de stat deschis la DIICOT. Reprezentantii Jandarmeriei Romane au depus o sesizare privind infractiuni impotriva ordinii constitutionale, in legatura cu mitingul din 10.

O noua retinere dupa violentele din 10 august. Barbatul care a lovit un jandarm in spate, propus pentru arestare preventiva

Un barbat, al saselea retinut in acest caz, va ajunge in fata judecatorilor, dupa ce procurorii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore, iar acestia au cerut arestul preventiv. Este vorba despre barbatul.

Un nou protestatar a fost retinut in dosarul privind violentele de la mitingul in 10 august. Este vorba despre barbatul care a lovit un jandarm cu piciorul intr-un video devenit viral (VIDEO)

Procurorii au dispus, marti, un mandat de retinere pentru 24 de ore pe numele unuia dintre protestatari suspecti de agresiune asupra jandarmilor in timpul mitingului diasporei din 10 august. Este vorba.

Dragnea: Asa a dat Iohannis semnalul de incepere a violentelor pe 10 august

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca semnalul la protestul din 10 august a fost dat de o postare a presedintelui Klaus Iohannis. in acea noapte, Iohannis a pus o.

Al doilea inculpat in cazul agresarii femeii jandarm

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a anuntat, astazi, ca a inceput actiunea penala fata de o a doua persoana implicata in agresarea femeii jandarm, in seara zilei de 10 august, in Piata Victoriei.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul saus in Parlamentul European ca la mitingul din 10 august jandarmii au intervenit impotriva protestatarilor violenti care au incercat sa ocupe sediul.

Dancila, chemata la raport in Parlamentul European

Prim-ministrul Viorica Dancila va fi audiata, astazi, in plenul Parlamentului European, in legatura cu modificarea legilor justitiei, legislatiei penale si cu evenimentele din 10 august. Conform deputatilor europeni si oficialilor Comisiei de la Bruxelles, toate aceste lucruri au avut menirea sa slabeasca lupta anticoruptie a puterii politice de la Bucuresti si sa impieteze imaginea statului de drept existent in tara noastra.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )